Gorilla bar extra puur 92% bio
Onze ‘Gorilla bar’ is gemaakt van Forastero cacao uit het Virunga National park in Congo. De extra puur 92% reep is niet alleen extra puur, maar ook extra speciaal. De 92% Gorilla Bar is een samensmelting van twee bijzondere projecten. Dankzij deze projecten wordt zowel het leefgebied van bedreigde Gorilla in Congo als dat van de Orang-oetan in Indonesië beschermd.
Karaktervolle smaak van donkere cacao, zacht niet bitter, en een hint van geel fruit.
Ingredienten
92% cacaobestanddelen, waarvan 82% cacaomassa en 10% cacaoboter. Arenga bossuiker
Kan sporen bevatten van lactose
Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 636 Kcal / 2660 KJ
Vetten: 53,5 gr.
- waarvan verzadigd: 34,1 gr.
Koolhydraten: 29,6 gr.
- waarvan suikers: 7,5 gr.
Vezels: 14,8 gr.
Eiwitten: 9,2 gr.
Zout: 0,0 gr.
Bewaren tussen de 15-18 graden
Fabrikant
Chocolatemakers
Radarweg 32A
1042 AA Amsterdam
Data sheet
- Merk
- Chocolatemakers
- Inhoud
- 80g
- Biologisch
- Ja
Specific References
- ean13
- 8719324515221
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your review cannot be sent
Customers who bought this product also bought: