Gorilla bar extra puur 92% bio

3,99 €
Tax included
Chocolatemakers Gorilla bar extra puur 92% bio

check Auf Lager: mehr als 25 Einheiten verfügbar

Betaal veilig met iDEAL Betaal veilig met Bancontact Betaal veilig met Mastercard Betaal veilig met Visa Betaal veilig met Sofort

Onze ‘Gorilla bar’ is gemaakt van Forastero cacao uit het Virunga National park in Congo. De extra puur 92% reep is niet alleen extra puur, maar ook extra speciaal. De 92% Gorilla Bar is een samensmelting van twee bijzondere projecten. Dankzij deze projecten wordt zowel het leefgebied van bedreigde Gorilla in Congo als dat van de Orang-oetan in Indonesië beschermd.

Karaktervolle smaak van donkere cacao, zacht niet bitter, en een hint van geel fruit.

Ingredienten
92% cacaobestanddelen, waarvan 82% cacaomassa en 10% cacaoboter. Arenga bossuiker
Kan sporen bevatten van lactose

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 636 Kcal / 2660 KJ
Vetten: 53,5 gr.
- waarvan verzadigd: 34,1 gr.
Koolhydraten: 29,6 gr.
- waarvan suikers: 7,5 gr.
Vezels: 14,8 gr.
Eiwitten: 9,2 gr.
Zout: 0,0 gr.

Bewaren tussen de 15-18 graden

Fabrikant
Chocolatemakers
Radarweg 32A
1042 AA Amsterdam

562336

Data sheet

Merk
Chocolatemakers
Inhoud
80g
Biologisch
Ja

Specific References

ean13
8719324515221
New
chat Comments (0)
No customer reviews for the moment.
Loading...