Granola appel rozijn muesli bio
Muesli is een populair ontbijtproduct bestaande uit havervlokken en (gedroogd) fruit, dat met melk of yoghurt wordt gegeten. Yoghurt met muesli kan ook worden genuttigd als nagerecht. Muesli is in 1900 door de Zwitserse arts Maximilian Oskar Bircher-Benner voor zijn patiënten ontwikkeld als dieetspijs. Dr. Bircher-Benner was een van de eerste voedingsdeskundigen die welvaartsziekten toeschreven aan een voeding die niet langer “lebensfrisch” oftewel vers uit de natuur was. Hij ging uit van een vegetarische voeding. Zijn theorie was kortweg dat het menselijk organisme het beste kan gedijen en herstellen door rauwe en zo min mogelijk bewerkte vruchten, zaden en groenten te eten.
Ingredienten:
HAVER (gluten)-*, GERST (gluten)-*, TARWE (gluten)-* en ROGGE (gluten)* vlokken, rozijnen*(13%), TARWESTROOP* (gluten), rietsuiker*, plantaardig vet*, appel*(3%), TARWEZEMELEN (gluten)*.
*uit gecontroleerde biologische teelt.
Allergeneninformatie:
Kan sporen bevatten van noten, pinda's, soja en melk.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1617 kj / 401 kcal |
Vetten | 4,8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 26,9 g |
waarvan suikers | 11,2 g |
Voedingsvezels | 5,8 g |
Eiwitten | 66,3 g |
Zout | 10 mg |
Gebruik:
Heerlijk door je kwark, yoghurt, melk of probeer eens met een glas vruchtensap. Ook kun je de muesli verwerken in eigen repen.
Fabrikant
Bountiful B.V.
Industrieweg 10e
6562 AR Groesbeek
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your review cannot be sent
Customers who bought this product also bought:
Gemengde noten bio
Basis Q10 eye cream EN-IT
Weerstand thee eko bio
Allesreiniger
Studentenhaver bio
Zwart komijnzaad bio
Viewed products