Living Nutrition

Toont alle 17 resultaten

Toon

  • Living Nutrition

   Your Flora - Familie

   60 capsules

   29,95 25,16

   Ontworpen om zacht genoeg te zijn voor het hele gezin om te gebruiken. Zachte formule geschikt voor het hele gezin, inclusief kinderen Veilig voor het behoud van de darmgezondheid Kan als poeder worden gebruikt om gemakkelijk in voedsel te mengen Uw Flora Family is een geweldige manier om de afweer van uw gezin te ondersteunen in een natuurlijk, volwaardig voedingssupplement,…

  • Living Nutrition

   Your Flora Terrain

   60 capsules

   27,95 22,64

   Introductie van onze zeer effectieve symbiotische Kefi-soya ™. Gefermenteerd met 35 soorten micro-organismen om een compleet levend ecosysteem van microben, koloniserende factoren en spijsverteringsvoedingsstoffen te bieden voor het optimaliseren van de darmflora en spijsvertering. Terrein bevat biologische aloë vera en gladde iep, ontworpen voor een gezonde spijsvertering.

  • Living Nutrition

   Your Flora Regenesis

   60 capsules

   24,95 22,46

   Maak kennis met onze zeer effectieve symbiotische Kefi-soya ™. Gefermenteerd met 35 stammen van micro-organismen om een compleet levend ecosysteem van microben, koloniserende factoren en spijsverteringsvoedingsstoffen te bieden voor het optimaliseren van de darmflora en spijsvertering. Regenesis omvat biologische artisjok en cichorei, geschikt voor de herbevolking van de spijsverteringsmicroflora en een trage spijsvertering.

  • Living Nutrition

   Gefermenteerd Actieve Rhodiola Alive

   60 capsules

   29,95 26,96

   Rhodiola wordt traditioneel aangetroffen in de extreme bergachtige omstandigheden van Siberië en Noord-Azië. Bij Living Nutrition gebruiken we de oude kunst van fermentatie om de krachtige adaptogene eigenschappen ervan te activeren en te versterken om te helpen bij de moderne stress van het dagelijks leven.

  • Living Nutrition

   Gefermenteerde Gember Kurkuma

   60 capsules

   24,95 20,21

   Introductie van onze zeer effectieve symbiotische Kefi-soya ™. Gefermenteerd met 35 stammen micro-organismen om een compleet levend ecosysteem van microben, koloniserende factoren en spijsverteringsvoedingsstoffen te bieden voor het optimaliseren van de darmflora en de spijsvertering.

   Gold Spice bevat biologische kurkuma en gember, ontwikkeld voor diegenen die lijden aan spijsverteringsproblemen.

  • Living Nutrition

   Gefermenteerde Maca

   60 capsules

   27,95 22,64

   Sterk gewaardeerd in de traditionele Peruaanse cultuur, werd Maca ooit als heilig beschouwd in zijn gefermenteerde vorm. Het werd tijdens de ceremonie gebruikt om kracht en gezondheid te brengen aan iedereen die het heeft gebruikt, voor de moderne levensstijl wordt het gebruikt om balans, energie en vitaliteit in het lichaam te brengen.

   Living Nutrition maakt gebruik van een traditioneel sjamanistisch recept dat drie soorten gefermenteerde onbewerkte Maca plus Camu Camu-bessen gebruikt voor toegevoegd vitamine C.

  • Living Nutrition

   Gefermenteerde Kurkuma

   60 capsules

   27,95 22,64

   Onze gefermenteerde kurkuma is als geen ander kurkuma supplement. Gebruikmakend van ons kefir-kombucha fermentatieproces zijn we in staat om onze organische kurkuma te activeren tot een levende voedselmatrix en een hoog biologisch beschikbare vorm van kurkuma te creëren met superieure niveaus van geactiveerde curcumines. Dit omvat een toename van bijna 1000 * tetrahydra-curcumine – recentelijk onderzocht vanwege de verbeterde effecten op de gezondheid.

   We voegen niet-gefermenteerde organische kurkuma en gember toe voor ondersteuning op basisniveau.

  • Living Nutrition

   Cognitive Kefir-Kombucha+Lion’s Mane

   60 capsules

   32,95 29,66

   Cognitief is een synergetische mix van actieve voedingsstoffen voor cognitieve gezondheid en harmonie. Een gezonde en actieve geest heeft een grote verscheidenheid aan voedingsstoffen nodig in hun meest actieve vorm, onze mix van gefermenteerde kefir-kombucha-voedingsmiddelen en kruiden biedt een zeer biologisch beschikbare en complexe vorm van voeding, om het evenwicht en de harmonie in de geest te herstellen .

  • Living Nutrition

   Gefermenteerde actieve Ashwagandha Alive

   60 capsules

   27,95 22,64

   Ashwagandha is een verjongend tonicum dat hoog aangeschreven staat in de Ayurvedische geneeskunde om het evenwicht en de gezondheid te herstellen. Bij Living Nutrition gebruiken we de oude kunst van fermentatie om Ashwagandha op natuurlijke wijze te evolueren naar een veel meer vitale en energetische vorm.

  • Living Nutrition

   Your Daily Kefir-Kombucha+Chaga

   60 capsules

   13,18

   Let op, de THT van dit product is 01.2022 Your Daily is een mix van bio-geactiveerd voedsel en kruiden ter ondersteuning van een gezond dieet. Elke capsule van ons gefermenteerde mengsel is een levend voedingscomplex van biologisch beschikbare voedingsstoffen, enzymen en microflora – compleet en levend zoals in de natuur. We voegen onze prachtige in het wild vervaardigde chaga-paddestoel toe,…

  • Living Nutrition

   Milk Thistle Alive

   60 capsules

   27,95 22,64

   Mariadistel is een kruid met een verbazingwekkend vermogen om de spijsvertering van het lichaam te ondersteunen. Living Nutrition gebruikt de oude kunst van fermentatie om Mariadistel op natuurlijke wijze te ontwikkelen tot een veel vitalere en energiekere vorm.

  • Living Nutrition

   Warrior Kefir-Kombucha+Cordyceps

   60 capsules

   32,95 29,66

   Let op de THT van dit product is 06-11-2021 Warrior is een synergetische mix van actieve voedingsstoffen voor prestatie en vitaliteit. Aanhoudende energie, kracht en prestaties, evenals mannelijkheid komt voort uit een sterke basis. Onze mix van gefermenteerd voedsel en kruiden, waaronder heilige wortels en de baobabvrucht, is samengesteld om de wortelchakra te ondersteunen. Perfect voor atleten, hormonale ondersteuning en…

  • Living Nutrition

   Kef-Flamex Kefir-Kombucha + Reishi

   60 capsules

   32,95 26,69

   Kef-flamex is een synergetische mix van door fermentatie geactiveerde kruiden voor lichamelijke gezondheid en welzijn. Onze mix van gefermenteerde kefir-kombucha-kruiden en voedingsmiddelen uit de traditionele Chinese geneeskunde, ayurveda en westers kruiden ondersteunt de gezondheid en het welzijn van het lichaamsweefsel en de gewrichten.

  • Living Nutrition

   Holy Basil Alive Gefermenteerd Activated

   60 capsules

   27,95 22,64

   Heilige basilicum, een welbekend kruid in de oude ayurvedische geneeskunde, wordt zeer gewaardeerd vanwege de vele voordelen voor de geest, het lichaam en de geest, waaronder emotioneel welzijn en stress. We gebruiken ons unieke fermentatieproces om een zeer actieve, zeer biologisch beschikbare vorm van heilige basilicum te creëren met toegevoegde biologische citroenmelisse om het kalmerende effect te vergroten.

  • Living Nutrition

   Candi-X Kefir-Kombucha+Shiitake

   60 capsules

   32,95 29,66

   Candi-X is een synergetische mix van geactiveerde voedingsstoffen voor spijsverteringsinfecties en immuunbescherming. Candi-X wordt gefermenteerd met antischimmel- en antimicrobiële kruiden en voedingsmiddelen zoals oregano, knoflook en kruidnagel, die kunnen helpen bij de bestrijding van en bescherming tegen bacteriële, parasitaire en gistovergroei en aandoeningen zoals Candida Albicans. Shiitake-paddenstoel wordt toegevoegd voor ondersteuning van de spijsvertering en het immuunsysteem. Het is ook…

  • Living Nutrition

   Your Flora - Sensitive

   60 capsules

   24,95 20,21

   Introductie van onze zeer effectieve symbiotische Kefi-soya ™. Gefermenteerd met 35 soorten micro-organismen om een compleet levend ecosysteem van microben, koloniserende factoren en spijsverteringsvoedingsstoffen te bieden voor het optimaliseren van de darmflora en spijsvertering. Sensitive bevat biologische pepermunt en citroenmelisse, ontworpen voor een gevoelige spijsvertering.

  • Living Nutrition

   Your Flora Tranquil

   60 capsules

   24,95 20,21

   Maak kennis met onze zeer effectieve symbiotische Kefi-soya ™. Gefermenteerd met 35 stammen van micro-organismen om een compleet levend ecosysteem van microben, koloniserende factoren en spijsverteringsvoedingsstoffen te bieden voor het optimaliseren van de darmflora en spijsvertering. Tranquil bevat biologische kamille en venkelzaad, ontworpen voor mensen met een opgeblazen gevoel en winderigheid

  Voer zoekwoord in en druk op ENTER

  Winkelmand