Living Nutrition

Alle 4 resultaten

Toon

Filter
  • Living Nutrition

   Gefermenteerde Kurkuma

   60 capsules

   29.95

   Onze gefermenteerde kurkuma is als geen ander kurkuma supplement. Gebruikmakend van ons kefir-kombucha fermentatieproces zijn we in staat om onze organische kurkuma te activeren tot een levende voedselmatrix en een hoog biologisch beschikbare vorm van kurkuma te creëren met superieure niveaus van geactiveerde curcumines. Dit omvat een toename van bijna 1000 * tetrahydra-curcumine – recentelijk onderzocht vanwege de verbeterde effecten op de gezondheid.

   We voegen niet-gefermenteerde organische kurkuma en gember toe voor ondersteuning op basisniveau.

  • Living Nutrition

   Gefermenteerde Gember Kurkuma

   60 capsules

   29.95 28.95

   Introductie van onze zeer effectieve symbiotische Kefi-soya ™. Gefermenteerd met 35 stammen micro-organismen om een compleet levend ecosysteem van microben, koloniserende factoren en spijsverteringsvoedingsstoffen te bieden voor het optimaliseren van de darmflora en de spijsvertering.

   Gold Spice bevat biologische kurkuma en gember, ontwikkeld voor diegenen die lijden aan spijsverteringsproblemen.

  • Living Nutrition

   Your Daily Kefir-Kombucha+Chaga

   60 capsules

   32.95 30.95

   Your Daily is een mix van bio-geactiveerd voedsel en kruiden ter ondersteuning van een gezond dieet. Elke capsule van ons gefermenteerde mengsel is een levend voedingscomplex van biologisch beschikbare voedingsstoffen, enzymen en microflora – compleet en levend zoals in de natuur. We voegen onze prachtige in het wild vervaardigde chaga-paddestoel toe, die traditioneel op berkenbomen in Siberië wordt gekweekt voor…

  • Living Nutrition

   Gefermenteerde Maca

   60 capsules

   32.95

   Sterk gewaardeerd in de traditionele Peruaanse cultuur, werd Maca ooit als heilig beschouwd in zijn gefermenteerde vorm. Het werd tijdens de ceremonie gebruikt om kracht en gezondheid te brengen aan iedereen die het heeft gebruikt, voor de moderne levensstijl wordt het gebruikt om balans, energie en vitaliteit in het lichaam te brengen.

   Living Nutrition maakt gebruik van een traditioneel sjamanistisch recept dat drie soorten gefermenteerde onbewerkte Maca plus Camu Camu-bessen gebruikt voor toegevoegd vitamine C.

  Voer zoekwoord in en druk op ENTER

  Winkelmand