HG

Diepvries ontdooier

500ml

€ 6,07
€ 6,49
Op voorraad

HG diepvries ‘snel’ ontdooier verwijdert ijs eenvoudig en supersnel zonder dat de diepvriezer hoeft te worden uitgeschakeld.

HG diepvries snel ontdooier verwijdert ijs eenvoudig en supersnel uit een vriezer of diepvries, waardoor het bevroren voedsel niet de kans krijgt om te ontdooien. Door aangroeiend ijs neemt het energieverbruik fors toe, omdat de motor meer inspanning moet leveren. Door regelmatig het product te gebruiken, wordt ijsvorming tot een minimum beperkt, wat kostenbesparend werkt dankzij een lager energieverbruik. Daarnaast bevordert het ook de levensduur van je diepvries.

Ingredienten
conserveringsmiddelen: 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol

Gebruik
De nippel op de voorzijde een kwartslag draaien. De diepvriezer uitschakelen, leeg maken en vervolgens het makkelijk te verwijderen ijs (de dikke lagen) zoveel mogelijk los krabben en verwijderen. Daarna het echt vastzittende ijs gelijkmatig en in ruime mate inspuiten met HG "diepvries snel ontdooier". Laat dit 5-10 minuten inwerken en krab vervolgens het losgekomen ijs weg. Indien nodig de behandeling herhalen. Na het verwijderen van het ijs de wanden van de vriezer droog maken, waarna de vriezer weer aangezet en in gebruik genomen kan worden. Na gebruik de nippel weer een kwartslag draaien (OFF).

Fles rechtop vervoeren en bewaren. Niet spuiten op levensmiddelen. Gebruik voor het wegsteken van het ijs een kunststof ijskrabber om beschadigingen aan de vriezer te voorkomen.

Fabrikant
HG International b.v. 
Damsluisweg 70
1332 EJ Almere

HG
HG
Diepvries ontdooier
8711577084097
500ml
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

HG
Diepvries ontdooier 500ml

€ 6,49 € 6,07