HG

Tegel impregnerende beschermer 13

1000ml

€ 28,46
€ 30,19
Op voorraad

HG impregnerende beschermer is een speciale basisbehandeling voor (nieuwe) ongeglazuurde tegels of plavuizen

HG impregnerende beschermer (product 13) is een speciale basisbehandeling voor (nieuwe) ongeglazuurde tegels of plavuizen. Dit unieke product stopt de zuigende werking en voorkomt zo het intrekken van vuil en (vet)vlekken zonder het oorspronkelijke karakter van de tegel aan te tasten of de vloer af te sluiten. Dit product is geschikt voor alle soorten poreuze en weinig poreuze tegels en plavuizen en is zowel binnen als buiten toepasbaar. Afhankelijk van het soort materiaal is 1 liter goed voor tot wel 40m² vloeroppervlak.

Samenstelling
bevat o.a.: conserveringsmiddelen: Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Gebruik
1) De ondergrond moet volledig schoon, vet- en stofvrij zijn. Voor de eventueel noodzakelijke behandelingen: zie de HG tegelvloeren behandelmatrix op de zijkant van de fles.
2) De lijm/specie en voegen van nieuwe vloeren dienen volledig uitgehard en droog te zijn. Hiervoor staat doorgaans 4-6 weken droogtijd.
3) Bestaande vloeren moeten na het reinigen goed droog zijn, hiervoor moet minimaal 3 dagen de tijd worden genomen. Zeer poreuze tegels, zoals terracotta, hebben echter meer tijd nodig om het water volledig kwijt te raken. Bij dit soort tegels adviseren wij minimaal 1 week de tijd te nemen. Indien de vloer echter beschikt over een ingeschakelde vloerverwarming volstaat een droogtijd van 24 uur. De vloerverwarming dient voor
de behandeling met dit product echter wel al minimaal 12 uur uitgeschakeld te zijn.
4) Breng de vloeistof onverdund, en bij voorkeur door middel van een verfroller, gelijkmatig en in één richting op.
5) Indien 10 minuten na het opbrengen blijkt dat er op sommige plekken nog product op de tegels ligt, wat dus niet is ingetrokken, dient dit gelijk met een droge en niet-pluizende doek verwijderd te worden.
6) Bij zeer poreuze tegels is een 2e behandeling aan te bevelen. Circa 1 uur na de eerste behandeling kan deze eventuele tweede laag aangebracht worden.
7) Ongeveer 3 uur na de laatste behandeling is de vloer weer normaal beloopbaar en 12 uur na de laatste behandeling is de vloer volledig beschermd

Vorstvrij bewaren.

HG
HG
Tegel impregnerende beschermer 13
8711577108120
1000ml
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

HG
Tegel impregnerende beschermer 13 1000ml

€ 30,19 € 28,46