HG

Vloerlijmverwijderaar

750ml

€ 16,04
€ 17,79
Op voorraad
Aantal

Geschikt voor het verwijderen van de meest hardnekkige lijmen en lijmresten, zoals oplosmiddelhoudende-, tapijt-, linoleum-, kunsthars-, parket-, kurk-, tegel-, wand- en vloer-bedekkingslijmen, alsmede tix en montagekit

HG "vloerlijm-verwijderaar" is een extra sterke en supersnel werkende lijmverwijderaar, die geschikt is voor het verwijderen van de meest hardnekkige (resten) lijmen, zoals 
oplosmiddelhoudende-, oplosmiddelarme-, tapijt-, linoleum-, kunstharsdispersie-, PVC-, parket-, kurk-, tegel-, wand- en vloerbedekkingslijmen, alsmede tix en montagekit. HG  "vloerlijm-verwijderaar" bevat niet de zwaarmilieubelastende grondstoffen methyleenchloride en methanol. HG "vloerlijm-verwijderaar" kan probleemloos op vrijwel alle ondergronden (bijv. hout, metaal en beton) toegepast worden.

Gebruik
1) HG "vloerlijm-verwijderaar" vooraf op een onopvallende plaats op de ondergrond uitproberen. 
2) Vloerbedekking eerst in stroken snijden en oprollen. 
3) (Vinyl)vloerbedekking die zich niet laat lostrekken, moet eerst geperforeerd worden met een prikrol of soortgelijk gereedschap. De vloerlijmverwijderaar moet goed kunnen doordringen in de lijmlaag om deze te kunnen verwijderen.
4) Achtergebleven lijmresten rijkelijk insmeren met de HG "vloerlijm-verwijderaar" door middel van bijv. een kwast.
5) Na ca. 10-15 minuten de lijm afsteken met behulp van een plamuurmes.
6) Behandeling eventueel herhalen en zonodig inwerktijd verlengen. 
7) Vervolgens ondergrond goed naspoelen met water en laten drogen alvorens een nieuwe wand- of vloerbedekking aan te brengen.
Verbruik: 0.5 - 1.0 L/m2 (afhankelijk van lijmlaag en ondergrond)

HG
HG
Vloerlijmverwijderaar
8711577014223
750ml
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

HG
Vloerlijmverwijderaar 750ml

€ 17,79 € 16,04