HG

Dashboard reiniger glans

400ml

€ 9,39
Op voorraad

HG Dashboard reiniger glans

HG Dashboard reiniger glans laat het interieur van de auto er weer eenvoudig als nieuw uit zien. Het reinigt en beschermt alle soorten kunststof, plastic, rubber, vinyl en leer. Belangrijk is dat het product na de behandeling een heerlijke frisse geur achter laat, maar geen voelbare laag. Voor auto''s met een matte cockpit uitstraling adviseren wij HG cockpitspray mat.

Samenstelling
Bevat o.a.
parfums: Coumarin, Linalool, limoneen

Gebruik
Schudden voor gebruik. Houd de bus rechtop en spuit het te behandelen oppervlak dun en gelijkmatig in van een afstand van ongeveer 20 cm. Niet laten drogen, maar
direct uitwrijven met een schone, droge en niet-pluizende doek. Voor moeilijk
bereikbare plaatsen HG "cockpitspray" eerst op een doek spuiten alvorens het
oppervlak te behandelen.

Fles rechtop vervoeren en bewaren. Niet gebruiken op stuurwiel, pedalen en stoelzittingen omdat het oppervlak glad wordt. Voorkom contact met ruiten, klokjes e.d.

Fabrikant
HG International b.v.
Damsluisweg 70
1332 EJ Almere

Afvoeren kunnen gaan stinken doordat vervuiling zich afzet tegen de wand. HG afvoerstank verwijderaar verwijdert de vervuiling die deze stank veroorzaakt grondig, waardoor de afvoer weer fris ruikt. 

Spoel de afvoer eerst door met heet water. Doseer vervolgens 50 gr (5 dopjes) korrels direct in de afvoer. Laat dit een half uur inwerken en spoel vervolgens grondig na met ruim heet water. 1 flacon is goed voor 10 behandelingen.

- See more at: http://nl.hg.eu/products/show/id/9965/afvoerstank_verwijderaar#sthash.1oARmPhI.dpuf
HG
HG
Dashboard reiniger glans
8711577082772
400ml
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

HG
Dashboard reiniger glans 400ml

€ 9,39