HG

Limex cement & mortelrest verwijderaar 12

1000ml

€ 11,74
€ 12,59
Op voorraad
Aantal

HG cement- & mortelresten verwijderaar (limex) (HG product 12) verwijdert hardnekkige cementsluier en mortelresten van o.a. alle soorten poreuze en niet-poreuze tegels, plavuizen en niet-kalkhoudende natuursteensoorten

HG cement- & mortelresten verwijderaar (product 12) verwijdert hardnekkige cementsluier en mortelresten van alle soorten poreuze en niet-poreuze tegels, plavuizen. Maar ook van niet-kalkhoudend natuursteen zoals Noorse leisteen, graniet en kwartsiet.

- Verwijdert hardnekkige cementresten van o.a. poreuze en niet-poreuze keramische tegels en plavuizen
- Ook geschikt voor niet-kalkhoudende natuursteensoorten, zoals Noorse leisteen, graniet en kwartsiet
- Versterkt de voegen

Samenstelling
bevat o.a.: niet ionogene oppervlakteactieve stoffen < 5%, parfums, hydrogeenchloride

Gebruik
Los een halve liter HG cement- & mortelresten verwijderaar op in een emmer met 5 liter water. Bij intensievere cement- of mortelresten kan een sterkere oplossing worden gemaakt tot 1 liter op 4 liter water. 

Maak het te behandelen oppervlak vooraf nat met schoon water. 
Breng vervolgens de oplossing in ruime mate aan met behulp van een dweil of mop. Schrob het oppervlak goed met een schrobber of borstel. Enige minuten laten inwerken en aansluitend nog een keer goed schrobben.
Hierna de oplossing van het oppervlak verwijderen met een dweil, waarbij deze regelmatig moet worden uitgespoeld en uitgewrongen in water.
Aansluitend de vloer nog 2-3 maal goed dweilen met schoon water.
Niet gebruiken op kalkhoudende natuursteensoorten zoals marmer, travertin, blauwe steen, verschillende leisteensoorten en betontegels/vloeren.

HG
HG
Limex cement & mortelrest verwijderaar 12
8711577000967
1000ml
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

HG
Limex cement & mortelrest verwijderaar 12 1000ml

€ 12,59 € 11,74