Sol Cosmeceutic

Happy face organic lift gezichtsolie

15ml

€ 13,23
€ 17,50
Op voorraad
Aantal

Minder rimpels met deze uiterst kostbare oliën. Als

Minder rimpels met deze uiterst kostbare oliën. 

Als dag- en nachtcrème te gebruiken.
100% organic, 100% pure Cactusvijg- en Wilde Rozenolie, koud geperst. Trekt snel in, uiterst effectief.

Cactusvijg-olie staat bekend als een ware beauty-elixer en is bijzonder effectief in de strijd tegen rimpels. Deze olie vermindert de rimpeldiepte en voorkomt nieuwe rimpels dankzij de unieke samenstelling. Zij is namelijk zeer rijk aan vitamine C, E, vetzuren en sterolen. Daarmee is Cactusvijgolie de meest krachtige anti-aging olie die er bestaat. Bovendien vervagen wallen en verminderen littekens. In combinatie met Wilde Rozenolie worden deze effecten nog meer versterkt. De olie uit de Wilde Roos is zeer rijk aan Omega 3 en 6 en Vitamine A. Dit zorgt voor een superkrachtige anti-aging werking. Zo wordt o.m. de veroudering van de huid vertraagd.

Met Happy Face Gezichtsolie worden rimpels vaak al minder zichtbaar na enkele malen gebruik. De olie voelt niet vettig aan en trekt snel in. De geur is zeer aangenaam. 

Maak de wereld een beetje mooier; begin bij jezelf en straal! Echte schoonheid zit aan je binnenkant; wij helpen je alleen een beetje aan de buitenkant :-). We hopen dat dit product je blij maakt en laat stralen. 

Wij vinden geven mooier dan nemen: 1 euro per verkocht product gaat naar Care Nederland. Zij stimuleren o.m. kansarme vrouwen om ondernemer te worden zodat ze voor hun gezin kunnen zorgen. 

- Gaat rimpelvorming tegen
- Maakt dat de huid soepel aanvoelt
- Maakt dat de huid zacht aanvoelt

Ingredienten
Opuntia Ficus Indica (Cactusvijg) Seed Oil, Rosa Moschata (Wilde Roos) Oil, Rosa Damascena Flower (Roos) Oil
Alle ingredienten zijn van biologische oorsprong

Gebruik
1 of 2 maal per dag licht inmasseren op het gezicht. Breng met de vingertoppen een paar druppels aan op een schoon gezicht. Masseer rustig in. Laat even intrekken. Eventueel na een paar minuten nogmaals even masseren. Kan ’s ochtends en ’s avonds gebruikt worden. Een dag- of nachtcrème erover heen aanbrengen is niet nodig, maar kan wel indien je dit prettig vindt.  

Sol Cosmeceutic
Happy face organic lift gezichtsolie
8717774630068
15ml
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Sol Cosmeceutic
Happy face organic lift gezichtsolie 15ml

€ 17,50 € 13,23