Herome

Direct desinfect

75ml

€ 7,11
Op voorraad

Herôme Direct Desinfect Spray - Biocide 14349N

Toegestaan is uitsluitend het gebruik als middel ter bestrijding van bacterien (exclusief bacteriesporten en mycobacterien) en gisten

- Extra schone handen zonder gebruik van water

Wettelijk gebruiksvoorschrift
Toegestaan is alleen het gebruik als middel ter bestrijding van bacteriën (exclusief bacteriesporen en mycobacteriën) en gisten voor handdesinfectie.
De dosering en inwerktijd zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing moet worden aangehouden. Het middel is bestemd voor professioneel en niet-professioneel gebruik. Het middel is een gebruiksklare gel bestemd voor het desinfecteren van de handen.

Ingrediënten
Alcohol Denat, Aqua, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Carbomer, Amino Methyl Propanol, Disodium EDTA, Parfum, Alpha Isomethyl Ionone Cinnamyl Alcohol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, CI 42090

Gebruik
Toepassen op schone en droge handen. Voldoende middel op een hand aanbrengen om de holte van die hand te vullen. Het middel goed uitwrijven over beide handen, waarbij ook de vingertoppen, duimen, nagels en plooien tussen de vingers goed met het middel worden ingewreven. Bij het desinfecteren zoveel middel gebruiken, dat de handen gedurende de gehele inwerktijd van 30 seconden nat blijven.
Minimale inwerktijd: 30 seconden
Dosering: 3 ml voor beide handen samen (bij verpakkingen met pomp 2-3 keer pompen.

Waarschuwing
Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken.
Niet roken
Alleen voor uitwendig gebruik. 
Buiten bereik van kinderen houden.

Herome
Herome
Direct desinfect
8711661001276
75ml
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Herome
Direct desinfect 75ml

€ 7,11