Veet

Hot wax minima

250ml

€ 9,74
€ 9,99
Op voorraad
Aantal

Veet Hot Wax Minima 

Veet Hot Wax Minima 

De Suiker Wax Veet Minima Arganolie met herbruikbare strips bestaat enkel uit 5 ingrediënten van natuurlijke oorsprong om u te voorzien van langdurige resultaten – tot 28 dagen*:- Suiker wax, zonder toegevoegde geurstoffen, met 100% natuurlijke ingrediënten;- Effectief op 5 mm haartjes;- Met Arganolie, bekend om de kalmerende werking.*Klinische studie 2005, uitgevoerd bij 30 mensen met een normale huid.

- de speciale spatel geeft aan of de wax juiste temperatuur heeft.
- 100% natuurlijke ingrediënten.
- dermatologisch getest

Ingredienten
Sucrose, aqua, citric acid, solanum tuberosum starch, argania spinosa kernel oil

Gebruik
Deze pot wax is voldoende voor 3 ontharingsbeurten voor je onderbenen.

1 De wax verwarmen: Houd je aan de voorzorgsmaatregelen en kies op welke manier je de wax wilt verwarmen: au bain marie of in de magnetron. Zodra de wax is verwarmd, gebruikt u de punt van de spatel met het blauwe vierkant (temperatuurindicator) om de wax ongeveer een minuut te mengen en de temperatuur te controleren. De gedetailleerde instructies bevinden zich in de doos.
2 De wax aanbrengen: Breng de wax met de spatel in de haargroeirichting aan op je huid. Leg onmiddellijk een de strip op de waxlaag en wrijf hem in de richting van de haargroei.
3 De wax verwijderen: Houd de huid strak. Pak het uiteinde van de strip en trek hem heel snel tegen de haargroeirichting in van je huid. Houd de strip daarbij goed parallel aan je huid. Je kunt de strips meerdere keren gebruiken, zelfs als er wax op zit. Breng niet meer dan één keer op dezelfde plek wax aan. Indien er waxrestjes op je huid achterblijven, kun je die water wegspoelen.

 

Veet
Veet
Hot wax minima
3059944027014
250ml
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Veet
Hot wax minima 250ml

€ 9,99 € 9,74