SUN

Femenino medium roast bio

1000g

€ 16,37
€ 19,00
Op voorraad
Aantal

Koffie met een rijk, diep aroma en een heerlijke hint van zoete cacao en geroosterde noten.

Koffie met een rijk, diep aroma en een heerlijke hint van zoete cacao en geroosterde noten. Met de sterke body en een fantastisch achtergrondverhaal is dit een bijzonder kopje koffie. Deze medium branding is perfect voor snelfilter en cafetière. 

De koffie:
Zo'n 25% van de koffie wordt geproduceerd door vrouwen. 
Zij wonen in gebieden waar ongelijkheid, armoede en mishandeling aan de orde van de dag zijn. In 2004 hebben meer dan 460 vrouwen in Peru zich verenigd om zich te emanciperen en hun toekomst te verbeteren. Zij begonnen met het telen van hun eigen biologische Fairtrade koffie: Café Femenino. Het Café Femenino project helpt vandaag de dag meer dan 1500 vrouwen in Midden- en Zuid Amerika zich te emanciperen en hun brood te verdienen. 

Het proces:
De vrouwen plukken de koffiebonen in 3 tot 5 ronden, waarna de bonen worden gewassen met helder water en zongedroogd. De koffiebonen komen ‘groen’ aan bij IDorganics, waar ze door onze koffiebrandster via het "slow roast process" perfect gebrand worden. Het hele proces van boon tot koffie blijft in handen van vrouwen.

Ingredienten
Koffiebonen*
*biologisch

Gebruik
De bonen dienen gemalen te worden en er kan dan koffie van gezet worden. Dit kan op verschillende manieren gedaan worden.

Fabrikant
IDorganics
Ronde Tocht 20
1507CC Zaandam

SUN
SUN
Femenino medium roast bio
7137572638188
1000g
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

SUN
Femenino medium roast bio 1000g

€ 19,00 € 16,37