Pure Mushrooms

Fit Mix Paddenstoelen Extract Capsules Bio

60ca

€ 14,96
€ 19,95
Op voorraad

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
2 € 14,21 Tot € 1,50
3 € 13,84 Tot € 3,37
4 € 13,46 Tot € 5,98
Aantal

De Bio Fit mix is een unieke mix van drie krachtige paddenstoelen: Cordyceps, Maitake en Reishi. Elke paddenstoel heeft zijn eigen voordelen, waardoor jij de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Perfect voor de momenten dat je even moet knallen.

Pure Mushrooms Bio Fit Mix

De Bio Fit mix is een uitgebalanceerde blend van drie krachtige paddenstoelen: Cordyceps, Maitake en Reishi (Red Reishi). Elke paddenstoel heeft zijn eigen voordelen, waardoor jij de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Deze mix is gebaseerd op de oude principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Bij deze mix staat energie en vitaliteit centraal. Een krachtige combinatie die jou helpt om je dagelijks topfit te voelen. Pure Mushrooms Fit Mix is puur, vegan en biologisch. Met alleen een toevoeging van acerola, voor extra vitamine C. 

Fit Mix is een unieke blend van drie soorten paddenstoelen: 

Cordyceps

Van oorsprong is Cordyceps een schimmel die parasiteert op rupsen en insecten. De Cordyceps van Pure Mushrooms wordt echter gekweekt op een substraat van biologische rijst, waardoor dit product geschikt is voor vegetariërs en veganisten. 

Cordyceps wordt al meer dan 2000 jaar in de Traditionele Chinese Geneeskunde toegepast vanwege de krachtige eigenschappen die deze zwam bezit. De paddenstoel bevat een aantal bijzondere actieve ingrediënten, waaronder cordycepine, cordycepszuren (6%) en polysachariden. Cordycepszuur bestrijdt vrije radicalen in het lichaam. Ook helpt het om de bloedtoevoer in het lichaam te verbeteren. Polysachariden zijn koolhydraten die we nodig hebben om optimaal te kunnen functioneren. Helaas kan ons lichaam ze zelf niet aanmaken. Polysachariden dienen wij daarom via voeding of supplementen binnen te krijgen.

Maitake

De Maitake heeft een rijke smaak, waardoor deze paddenstoel veel gebruikt wordt in Aziatische gerechten. Toch is deze paddenstoel niet alleen populair om haar smaak, maar ook vanwege de aanwezigheid van werkzame stoffen. Maitake bevat voornamelijk polysachariden en bèta-glucanen. Daarom wordt deze zwam vooral toegepast ter versterking van het immuunsysteem en ter verbetering van de vitaliteit. De paddenstoel wordt vaak gecombineerd met Cordyceps voor een boost van je energie.

Reishi

Reishi wordt in China ook wel ‘de paddenstoel van de onsterfelijkheid’ genoemd. Waarom? Deze paddenstoel blinkt namelijk uit in het ondersteunen van onze weerstand. Zo helpt Reishi bij het onderdrukken van allergische reacties, waaronder hooikoortsklachten. Dit is te danken aan twee werkzame stoffen: triterpenen en polysachariden. Triterpenen hebben een adaptogeen effect. Adaptogenen zijn stoffen die helpen bij het in balans brengen van processen in het menselijk lichaam. Ze helpen het lichaam met stress om te gaan en weer tot rust (in balans) te brengen.

Pure Mushrooms Bio Fit Mix

Pure Mushrooms Fit Mix bevat geen chemicaliën, pesticiden of andere synthetische stoffen. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het is 100% puur natuurlijk, biologisch én vegan. Ook de capsule.

Wij combineren onze paddenstoelsupplementen met acerola. Acerola is een tropische bes die voornamelijk in Centraal- en Zuid-Amerika voorkomt. Ze zijn één van de krachtige antioxidanten en zitten boordevol met vitamine C. Een krachtige combinatie die ons lichaam helpt bij het behouden van een natuurlijke balans.

Dagelijkse dosering: één tot driemaal daags 2 capsules

  • 100% extract van vruchtlichamen
  • Heetwater extractieproces
  • Gekweekt op natuurlijke voedingsbodem
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • 100% biologisch
  • Gluten-, soja- en zuivelvrij
  • Geleverd in stazak met 60 capsules

Voedingswaarde per capsule:

110 mg Cordyceps extract (9:1), 110 mg Reishi extract (17:1), 110 mg Maitake extract (12:1), 20 mg acerola 

Ingrediënten:

Reishi (Ganoderma Lucidum) extract*, Cordyceps (Cordyceps Militaris) extract*, Maitake (Grifola Frondosa) extract*, acerola extract* en plantaardige cellulose capsules (Hydroxypropylmethylcellulose)

* van biologische oorsprong

Pure Mushrooms
Fit Mix Paddenstoelen Extract Capsules Bio
8719324870092
60ca
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Pure Mushrooms
Fit Mix Paddenstoelen Extract Capsules Bio 60ca

€ 19,95 € 14,96