Pure Mushrooms

Chill Mix Paddenstoelen Extract Capsules Bio

60ca

€ 14,96
€ 19,95
Op voorraad

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
2 € 14,21 Tot € 1,50
3 € 13,84 Tot € 3,37
4 € 13,46 Tot € 5,98
Aantal

Het beste van Lion’s Mane en Reishi in één capsule met de Bio Chill mix. Een evenredige mix tussen twee waardevolle paddenstoelen die jou ondersteunen op diverse vlakken. Geen stress, maar focus om jouw doel(en) behalen.

Pure Mushrooms Bio Chill Mix

Met onze Bio Chill Mix heb jij het beste van Lion’s Mane en Reishi (Red Reishi) in één capsule. Hierbij is er een evenredige mix tussen deze waardevolle paddenstoelen. Gebaseerd op de principes van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Ideaal ter ondersteuning op diverse vlakken. Bij deze mix staat geen stress, ontspanning en focus centraal. Pure Mushrooms Chill Mix is puur, vegan en biologisch. Met alleen een toevoeging van acerola, voor extra vitamine C. 

Chill Mix is een unieke blend van twee soorten paddenstoelen: 

Lion’s Mane

Lion’s Mane is één van de mooiste paddenstoelen die voorkomt in de natuur. Ze zijn roomwit en hebben stekels die sierlijk naar beneden hangen. Net als de manen van een leeuw. De paddenstoel wordt met name ingezet vanwege haar vermogen om onze hersenen een cognitieve boost te geven. De Lion’s Mane is rijk aan zink en kalium en bevat boordevol antioxidanten. Daarnaast bevat deze paddenstoel ook bèta-glucaan polysacchariden. Dit type polysaccharide staat bekend om zijn immuunversterkende eigenschappen. Ook heeft het een gunstige werking op de hersenen en het zenuwstelsel.

Reishi

Reishi wordt in China ook wel ‘de paddenstoel van de onsterfelijkheid’ genoemd. Waarom? Deze paddenstoel blinkt namelijk uit in het ondersteunen van onze weerstand. Zo helpt Reishi bij het onderdrukken van allergische reacties, waaronder hooikoortsklachten. Dit is te danken aan twee werkzame stoffen: triterpenen en polysachariden. Triterpenen hebben een adaptogeen effect. Adaptogenen zijn stoffen die helpen bij het in balans brengen van processen in het menselijk lichaam. Ze helpen het lichaam met stress om te gaan en weer tot rust (in balans) te brengen.

Pure Mushrooms Bio Chill Mix

Pure Mushrooms Chill Mix bevat geen chemicaliën, pesticiden of andere synthetische stoffen. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het is 100% puur natuurlijk, biologisch én vegan. Ook de capsule.

Wij combineren onze paddenstoelsupplementen met acerola. Acerola is een tropische bes die voornamelijk in Centraal- en Zuid-Amerika voorkomt. Ze zijn één van de krachtige antioxidanten en zitten boordevol met vitamine C. Een krachtige combinatie die ons lichaam helpt bij het behouden van een natuurlijke balans.

Dagelijkse dosering: één tot driemaal daags 2 capsules

  • 100% extract van vruchtlichamen
  • Heetwater extractieproces
  • Gekweekt op natuurlijke voedingsbodem
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • 100% biologisch
  • Gluten-, soja- en zuivelvrij
  • Geleverd in stazak met 60 capsules

Voedingswaarde per capsule:

180 mg Reishi extract (17:1), 180 mg Lion’s Mane extract (11:1), 20 mg acerola

Ingrediënten:

Reishi (Ganoderma Lucidum) extract*, Lion’s Mane (Hericium erinaceus) extract*, acerola extract* en plantaardige cellulose capsules (Hydroxypropylmethylcellulose)

* van biologische oorsprong

Pure Mushrooms
Chill Mix Paddenstoelen Extract Capsules Bio
8719324870108
60ca
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Pure Mushrooms
Chill Mix Paddenstoelen Extract Capsules Bio 60ca

€ 19,95 € 14,96