Aromed

Arobuikband 1 meter

set

€ 13,09
€ 14,95
Niet op voorraad
Aantal

Dit goedgekeurde medische hulpmiddel bestaat uit een isolerende warmteband, een 100% katoenen doek voor vochtige wikkels en een Beertje warmtekompres

Natuurlijk medisch hulpmiddel bij darmkrampjes, buikpijn en spierpijn.

Als de warme of koude buikband op het juiste moment wordt toegepast, verzacht het de klachten op een zachte en natuurlijke wijze. Water en natuurlijke oliën hebben nog een extra versterkende werking op het natuurlijke herstelproces. Juist bij darmkrampjes kan dit de pijn snel verlichten en de werking van de darmen stimuleren. De ARObuikband bestaat uit een sterk geruwde fleece stof. Deze bewaart de lichaamswarmte uitstekend en laat het vocht uit de speciale doek niet door. Zo blijft de kleding erboven droog.

De ARObuikband wordt geleverd inclusief Aromed Baby Buikolie voor baby’s en kinderen. Dit is een flesje van 20 ml. op basis van biologische Olijfolie, Soja olie en Wortelolie in combinatie met de biologische etherische oliën Lavendel, Venkel en Geranium. De natuurlijke oliën kunnen snel door de huid dringen en direct hun helende werking afgeven. Deze oliën versnellen het herstel en het kindje is rustig en slaapt beter.

De speciale doek wordt gebruikt voor vochtige wikkels. Deze bestaat uit 100% katoen, omdat dit een goede warmte isolator is. De vochtige warmte wordt dus aan het lichaam afgegeven en door het erboven liggende ARObuikband vastgehouden. Dit stimuleert de doorbloeding, werkt verlichtend en stimuleert het natuurlijke herstelproces. Vochtige omslagen dienen zo warm mogelijk, echter niet te heet en goed uitgewrongen te zijn. De speciale doek wordt geheel door de ARObuikband afgedekt. Daardoor kan het vocht niet naar buiten dringen en de kleding blijft op die manier droog. 

- Bevordert de darmwerking
- Voor een natuurlijke ontlasting
- Stimuleert de darmwerking
- Helpt de spijsvertering

Samenstelling
Sterk geruwde fleece stof.

Gebruik
1. De buik masseren met een paar druppels van de speciaal bijgeleverde Baby Buikolie.
2. Eventueel de speciale doek met de gewenste vloeistof doordrenken, goed uitwringen en op de
betreffende lichaamsdeel leggen.
3. De ARObuikband eroverheen leggen, de band met het klittenband sluiten.
4. Het kompres verwarmen en in de zak in het voorpand steken.

Het ARObuikband is uitwasbaar op 40°C.

Gebruiksaanwijzing voor koud/warm kompres Beertje
Koude toepassing: Kompres gedurende tenminste 2 uur in de koelkast leggen.
Warme toepassing: Kompres gedurende ca. 5 minuten in ca. 50˚ C warm water leggen of 5 seconden bij max. 650 Watt in de magnetron verwarmen. Niet invriezen of koken!
Gel is niet toxisch. Bij contact met de huid of de ogen gewoon met veel water afwassen.

Bijwerkingen
In sommige gevallen kan er gevoelig op de polyester vezels worden gereageerd. Dan kunnen er rode plekjes of jeuk optreden. Het ARObuikband dient bij deze reacties niet direct op de huid te worden gedragen.

Contra-indicatie
Niet gebruiken bij koorts.

 

Aromed
Aromed
Arobuikband 1 meter
8714139004144
set
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Aromed
Arobuikband 1 meter set

€ 14,95 € 13,09