Jacob Hooy

Avocado olie

500ml

€ 34,58
€ 38,10
Niet op voorraad
Aantal

Latijnse naam: Oleum Perseae

 

Hiervoor gebruikt men de vette olie uit het vruchtvlees van de avocado (Persea americana Mill.) Het vruchtvlees bevat een grote hoeveelheid suiker, vitaminen A, B, C en E. De olie wordt aangewend voor zowel cosmetische doeleinden als in de zeepverwerking. In geraffineerde vorm voor de voedingsindustrie.

 

Jacob Hooy
Avocado olie
8719265040035
500ml
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Jacob Hooy
Avocado olie 500ml

€ 38,10 € 34,58