Tisserand

Aroma spa diffuser

1st

€ 50,21
€ 59,95
Op voorraad
Aantal

Tisserand Aroma spa diffuser

Tisserand Aroma spa diffuser

Deze moderne aromatherapie verstuiver combineert een elegant lichtgewicht ontwerp met alle voordelen van ultrasone geurtechnologie voor een fijne en stille verneveling waardoor een ruimte zich vult met heerlijke geuren.
   
U vult het apparaat met kraanwater volgens de gebruiksaanwijzing en voegt daar tot maximaal 6 druppels pure natuurlijke etherische olie aan toe. Bij inschakelen laat de ultrasone diffuser de moleculen trillen in een specifieke frequentie. Hierdoor ontstaat een nevel met kleine belletjes die door de ultrasone trilling uiteenvalt in een zeer fijne geurige mist.    

Onze Aroma Spa-diffuser combineert de voordelen van aromatherapie met chromatherapie door de lichtfunctie met variaties van zacht gekleurd licht. De mist- en lichtfunctie zijn ook onafhankelijk van elkaar te gebruiken.

Het apparaat schakelt automatisch uit als het waterniveau tijdens het gebruik te laag is geworden. Door voldoende water toe te voegen, treedt het apparaat weer in werking.  

Afmetingen: diameter 10 cm, hoogte 14 cm

Gebruik
VERNEVELING NAAR BEHOEFTE Druk de MIST knop kort in tot er een groen lampje oplicht. In deze stand vindt er steeds 30 seconden diffusie gevolgd door 30 seconden pauze plaats. Drukt u een tweede keer op de MIST knop dan wordt het groene lampje rood. In deze stand vindt er constante diffusie plaats. Als u voor de derde keer op de MIST knop drukt, stopt de diffusie en gaat het indicatielampje uit. * * * * * LICHTKLEUR AANGEPAST AAN UW BEHOEFTE Druk op de LIGHT knop om de lichtfunctie te activeren. Het licht verandert steeds geleidelijk van kleur. Als u de LIGHT knop een tweede keer indrukt behoudt het licht de kleur van het moment van indrukken. Elke volgende druk op de LIGHT knop zorgt ervoor dat de kleur verandert en het licht intenser wordt. Wilt u de lichtfunctie uitschakelen, houdt dan de LIGHT knop wat langer ingedrukt. Wilt u zowel diffusie als verlichting tegelijkertijd stoppen dan houdt u de MIST knop wat langer ingedrukt.

Fabrikant/Distributeur
Nature's House
Lokhorstweg 28
3851 SE Ermelo

Tisserand
Tisserand
Aroma spa diffuser
5017402018903
1st
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Tisserand
Aroma spa diffuser 1st

€ 59,95 € 50,21