Cellcare

Taurine 750

100vc

€ 19,19
€ 22,25
Op voorraad
Aantal

Cellcare Taurine 750

Taurine is een niet-essentieel zwavelhoudende aminozuur-achtige stof. Taurine werkt samen met glycine en GABA. Het kan in het lichaam worden gemaakt uit cysteïne en methionine. Ook de vitamines A, B3 en B6, en de mineralen zink en mangaan zijn van belang bij de productie van taurine.
Taurine komt in het lichaam veel voor. Een volwassen mens heeft circa 1 gram taurine per kilogram lichaamsgewicht in het lichaam.

Taurine werkt samen met glycine en GABA. Taurine is voor oudere kinderen en volwassenen een semi-essentiële voedingsstof en wordt met name in de lever en hersenen gesynthetiseerd uit de zwavelhoudende aminozuren cysteïne en methionine. Bij deze omzetting zijn de vitamines A, B3 en B6, en de mineralen zink en mangaan betrokken. 
Baby’s en kleine kinderen kunnen taurine nog niet zelf aanmaken; voor hen is taurine een essentiële voedingsstof.

Samenstelling per dagdosering van 1 capsule  
Aminozuren  
Taurine 750 mg

Ingredienten
Taurine, capsule (hydroxypropylmethylcellulose (HPMC)), vulmiddel (cellulose), antiklontermiddel (magnesiumgebonden plantaardige vetzuren, silica)

Gebruik
Dagelijks 1 à 2 capsule(s) een half uur voor de maaltijd of voor het slapen met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant
CellCare Supplements
Midden Engweg 43
3882 TS Putten

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Cellcare
Taurine 750
8717729084564
100vc
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Cellcare
Taurine 750 100vc

€ 22,25 € 19,19