Lichtwesen

Beschermengel 10cm

1st

€ 14,63
€ 16,95
Op voorraad

Kracht en Bescherming – LichtWesen Beschermengel

Kracht en Bescherming – LichtWesen Beschermengel

Samenvatting
·· Bescherming
·· Zelfbewustzijn
·· Innerlijke rust en kalmte vinden
·· Stabiliteit

De Beschermengel begeleidt ieder mens. Hij is niet alleen in moeilijke situaties aan onze zijde, maar ook op elk moment. Daardoor kunnen wij op ieder moment om
zijn kracht en hulp vragen en ook ontvangen. We hoeven ons slechts tot hem te wenden.

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen
·· In welke situatie heb ik behoefte aan bescherming en kracht?
·· Wat houd mij tegen om mijn beschermengel vaker om bijstand te vragen?

Aanvullende aanwijzingen bij de LichtWesen Beschermengel
De Beschermengel van LichtWesen is het “kleine broertje” van de Knuffelengel. Hij is ook zeer geliefd omdat men hem overal mee naar toe kan nemen. Kinderen nemen hem mee naar school en voelen zich gesteund. Volwassenen hebben hem in de auto of houden hem in de hand, wanneer zij bij de tandarts zijn. Velen nemen hem bij zich wanneer zij ziek zijn en voelen zich dan gesteund .

Oefening bij het thema
Nodig je beschermengel uit en vraag hem of hij je een teken geeft. Misschien bemerk je hoe hij zijn hand op je schouder legt. Misschien neem je wat tocht waar. Misschien valt je een gedachte in waar je iets aan hebt. Je kunt je beschermengel nu uitnodigen, om zich in jouw leven duidelijker te tonen. Misschien toont hij ook, hoe je gemakkelijker en duidelijker met hem in contact kunt komen.

Soort product
Beschermengel

Samenstelling
De ca. 10 centimeter grote Beschermengel van LichtWesen is handgemaakt uit zacht, goedgekeurd materiaal. Hij draagt de energie van aartsengel Michael (bescherming), Haniël (zelfbewustzijn) en Uriël (visioenen manifesteren), de kracht van de Opgestegen Meesters Maria (geborgenheid en gevoed zijn) en Lao Tse (rust en kalmte) , aarde engel Boom (stabiliteit) en de energie van de gele en blauwe Kleurstraal.

Gebruik
Knuffel voor kinderen of te gebruiken als autohanger.
Besproei de Beschermengel regelmatig met Raumlicht van LichtWesen om de energie van de engel zuiver te houden en energetisch te reinigen.

Lichtwesen
Lichtwesen
Beschermengel 10cm
4032431020025
1st
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Lichtwesen
Beschermengel 10cm 1st

€ 16,95 € 14,63