Lichtwesen

Jaarmix 2021 tinctuur

30ml

€ 19,07
€ 24,99
Op voorraad
Aantal

Lichtwesen Jaarmix 2021 Tinctuur

De LichtWesen jaarmix 2021: Je eigen leven en de wereld bewust vormgeven

Dit is waar 2021 over gaat:
• Ontwikkel een visie voor uw leven en de wereld
• Herken wat is wat en wat u wilt veranderen
• Bekijk diverse kansen en de mogelijke resultaten
• Wees realistisch
• Herken uw talent en kwaliteiten en maak gebruik van deze mogelijkheden
• Los blokkades op en bevrijd uzelf
• Wees creatief, bewust    en enthousiast
• Verhoog uw energetische aanwezigheid
• Stabiliseer iedere keer opnieuw

Wat staat ons te wachten?
In 2021 is het doel om de ingrijpende en onverwachte veranderingen die we in 2020 hebben meegemaakt te gebruiken en daar iets nieuws mee op te bouwen. We kunnen ons leven en de wereld herstructureren en bewust en actief vormgeven. Dat gebeurt niet van de ene op de andere dag. Het is een proces dat bestaat uit vragen en stappen: Wat nu? Wat waardeer ik in mijn leven en in de    wereld? Waar ben ik ontevreden over? Wat wil ik veranderen? Wat heeft mij tot nu toe verhinderd? Wat wil ik en welke visioenen heb ik over mijn leven en de wereld? Wat zijn de gevolgen van de verandering en wat win en verlies ik persoonlijk in het proces? Wat is de volgende stap om mijn visie te realiseren en wie kan mij ondersteunen?

Hoe ondersteunt de LichtWesen® jaarmix 2021?
De jaarmix begeleidt het proces van de verandering en vormgeving. Het helpt u te stabiliseren en geeft helderheid bij het herkennen van tegenstellingen, ontevredenheid en wensen. Zo ontwikkelt u een duidelijke visie en ziet u de stappen die nodig zijn voor een verandering. Het moedigt aan realistisch te zijn, te erkennen wat mogelijk is en van de verandering op korte en lange termijn teweeg zullen brengen. Dit stelt u in staat om te beslissen onder welke voorwaarden het gewenste resultaat zal geven of dat het moet worden gewijzigd.

Ook verkrijgbaar: LichtWesen jaarmix 2021 bedel. Therapeuten zetten de jaarmix ook graag in als constitutiemiddel voor kinderen die in het betreffende jaar geboren zijn.

Ingrediënten (INCI)

Aqua (water), wijngeest ethanol (ethylacohol) en LichtWesen® Elohim stralen blauw en goud, Scheppingsstraal wit, Opgestegen meesters Sanat Kumara, Orion, Kuthumi en Hilarion, Aarstengelen Michael en Zadkiel en Intergratie Vuur.

Gebruik

Een of meerdere keren per dag aanbrengen bijvoorbeeld op de pols. Of waaier in de aura en in de energiecentra.

Lichtwesen
Lichtwesen
Jaarmix 2021 tinctuur
4032431012563
30ml
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Lichtwesen
Jaarmix 2021 tinctuur 30ml

€ 24,99 € 19,07