Lichtwesen

Liwe nekkussen met 2 bergkristallen

1st

€ 43,12
€ 49,99
Op voorraad

Helderheid – LiWe Nekkussen Bergkristal

Helderheid – LiWe Nekkussen Bergkristal

Samenvatting
·· Zuiverheid en helderheid
·· Alert en aanwezig zijn
·· Zich herstellen

Het Nekkussen met bergkristal zuivert, reinigt, harmoniseert en stabiliseert het energiesysteem. Daardoor kan het lichaam zich herstellen. We worden helder en alert en kunnen ons beter concentreren. Tegelijkertijd wordt de spanning in de schouders opgelost. Wij verkrijgen focus en helderheid.

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen
·· Hoe voelen mijn schouders nu aan? Zijn ze opgetrokken? Hoe verandert mijn innerlijke staat als ik mijn schouders bewust laat zakken en ontspan?
·· Op welke plaats in mijn lichaam ben ik gespannen?
·· Op welk gebied in mijn leven ben ik gespannen?
·· In welke situatie mis ik helderheid?

Aanvullende aanwijzingen bij het LichtWesen Nekkussen met bergkristal
Dit Nekkussen wordt gebruikt wanneer men geconcentreerd wil werken en tegelijkertijd niet te veel gespannen wil zijn. Bij het autorijden kun je het Nekkussen ook tegen de rug aan leggen, opdat je meer ontspannen en rechtop kunt zitten. Een gebruikster viel het op, dat zij met het Nekkussen haar schouders niet meer omhoog trok. Met het Nekkussen waren de schouders soepeler. Bij borstvoeding kan in het zakje van het Nekkussen een blauwe chalcedon gedaan worden.

Het Nekkussen zonder bergkristalzakjes bevat een zuiverende en harmoniserende energie: de witte Scheppingsstralen en de energie van de Opgestegen Meesters Sanat Kumara, Maria, Victory en de aarde engel Zon. De zakjes met bergkristal die in de omslag van het basiskussen worden gestoken, bevatten aanvullend op de energie van het bergkristal de kracht van de witte Scheppingsstraal, de aartsengel en Michael en Haniël en de Opgestegen Meester Djawal Kuhl. De bergkristallen zijn energetisch
gereinigd en met hun eigen kracht versterkt.

Oefening bij het thema
Adem bewust in en uit. Nadat je adem zijn ritme heeft gevonden, stel je je voor, hoe bij elke inademing alertheid en helderheid wordt opgenomen en hoe deze kracht in alle delen van je lichaam vloeit. Vermoeidheid en zwaarte laat je bij het uitademen naar buiten stromen. Het helpt om de adem bewust in het lichaam te leiden: schouders, nek, achterhoofd, hersens…..

Soort product
Nekkussen

Samenstelling
Het soepele nekkussen uit zuivere katoen biedt hoog draagcomfort en is wasbaar.
100% Handmatig vervaardigd in Duitsland.

Gebruik
De mogelijkheden om het nekkussen te gebruiken zijn zeer talrijk. Tijdens werk aan je bureau, bij het lezen, tijdens televisiekijken, in de auto (vooral bij lange autoritten!)...
Het kussen ligt zacht in de nek en geeft een gevoel van innerlijke kalmte en diepe ontspanning. Door de stimulerende energie lijkt het net of het gewicht van het kussen de schouders naar beneden duwt. Het kussen leent zich ook prima als oogkussen, op de bovenrug voor extra ontspanning en tijdens meditatie.

 
Lichtwesen
Lichtwesen
Liwe nekkussen met 2 bergkristallen
4032431006500
1st
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Lichtwesen
Liwe nekkussen met 2 bergkristallen 1st

€ 49,99 € 43,12