Olfae

Bio 60 verkwikkend

5ml

€ 8,34
€ 9,95
Op voorraad
Aantal

Olfae Bio 60 verkwikkend

Olfae® Verkwikkend combineert 2 sterk geconcentreerde natuurlijke isolaten en 6 BIOLOGISCHE essentiële oliën. De isolaten van limoneen en citrol versterken de werking van de biologische essentiële oliën om het lichaam en de geest te stimuleren.

Olfae® Verkwikkend is ontworpen volgens de olfactorische piramide en biedt u een snelle, doelgerichte en duurzame drievoudige werking.

De bovenste energieke tonen werken vanaf de eerste minuten van verneveling als een energie booster die helpt bij verlies aan vitaliteit. 
De middelste tonen helpen de geest te stimuleren en concentratie te bevorderen.
De onderste tonen maken u evenwichtig en zijn een bondgenoot voor uw welzijn. Ze stimuleren uw geestelijke veerkracht om weer energie en optimisme terug te krijgen.

Samenstelling
Biologische etherische oliën van Citroen (Citrus limon), Rozemarijn met Cineol (Rosmarinus officinalis), Saro (Cinnamosma fragans), Pepermunt (Mentha x piperita), Zwarte Spar (Picea mariana), Gember (Zingiber officinale) en natuurlijke isolaten van limoneen en citral.

Gebruik
Gebruik Olfae vernevelaar
Draai de flacon vast in de microvernevelaar, toets op elk gewenst moment van de dag (avond vermijden) nummer 60 in op de interface van de Olfae® microvernevelaar (programma van 2 sessies per dag) en zet hem aan. Het bijbehorende voorgeprogrammeerde diffusie protocol wordt automatisch geactiveerd. 

Lees voor gebruik de Nederlandse gebruiksaanwijzing van de Olfae vernevelaar (pagina 62 t/m 76) aandachtig door en volg de vernevelingsprotocollen.

Afgesloten bewaren bij kamertemperatuur.

Fabrikant
Arkopharma Nederland BV
Bakkenzuigerstraat 11
1333 HA  Almere

 

Olfae
Olfae
Bio 60 verkwikkend
3578835502893
5ml
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Olfae
Bio 60 verkwikkend 5ml

€ 9,95 € 8,34