Boekweitnoedels met zoete aardappel bio
Boekweitnoedels met zoete aardappel - glutenvrij
Boekweit is in de Nederlandse keuken steeds meer een plekje aan het veroveren. In Japan wordt er al eeuwen met dit glutenvrije product gewerkt. Onze boekweitnoodles bestaan voor 95% uit boekweit en voor 5% uit zoete aardappel. Ze zijn lekker in combinatie met miso(soep), zeewier en Japanse smaakmakers als tamari, mirin en sesamolie.
Deze glutenvrije noodles bestaan uit boekweit (95%) en zoete aardappel (5%). Passen perfect bij wokgerechten, zeewier en miso(soep). In 5 minuten op tafel!
Ingredienten:
boekweitmeel, zoete aardappelmeel*, water
Kan sporen bevatten van sesam, pinda's en soja
*Van biologische oorsprong
Voedingswaarde per 100 gram | ||
Energie (kJ) | 1476 | kJ |
Energie(kcal) | 349 | kcal |
Eiwit totaal | 10.9 | g |
Koolhydraten totaal | 65.5 | g |
Suikers | 0 | g |
Vet totaal | 3.6 | g |
Vet verzadigd | 0.9 | g |
Voedingsvezel | 5.5 | g |
Zout | 0 | g |
Gebruik
Kook in 3-4 minuten gaar in ruim kokend water. Giet af en spoel af met koud water.
Bewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Fabrikant
TerraSana
Postbus 70
2450 AB LEIMUIDEN
Uw beoordelingswaardering kan niet worden verzonden
Rapporteer reactie
Melding verzonden
Je melding kan niet worden verstuurd
Schrijf een recensie
Beoordeling verstuurd
Je beoordeling kan niet worden verstuurd
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...