Lijst van producten op merk Puori

Puori werd in 2009 opgericht door de twee oprichters, Oliver Amdrup-Chamby's en Julius Heslet's, compromisloze wens om hun eigen actieve levensstijl aan te vullen. Het begon met het creëren van een hoogwaardige, krachtige omega-3 visolie - een gat in de markt dat geen enkel bestaand product kon opvullen.

De missie was vanaf het begin duidelijk: de beste zijn in het aanbieden van pure, schone en superieure producten die een verschil maken voor de gezondheid en het welzijn van mensen. Sindsdien is het productportfolio gegroeid om de belangrijkste voedingstekorten in de ontwikkelde wereld op de meest compromisloze manier aan te pakken.

Vanaf het begin was onze aanvankelijke groei bij Puori te danken aan het succes van CrossFit®, een trainingsmethode die zich in de jaren 2000 heeft verspreid en sindsdien is uitgegroeid tot een diepgaande competitieve sport. Het speelt nog steeds een belangrijk onderdeel van het erfgoed van Puori. Sindsdien hebben we gezien dat iedereen zijn eigen unieke oefenstrategieën heeft en daarom proberen we tegemoet te komen aan de behoeften van alle fysiek actieve personen.

Wij geloven dat gezondheid een steeds evoluerende reis is die draait om het nemen van kwaliteitsbeslissingen binnen de vier hoekstenen van een goed leven: een gezond dieet, lichaamsbeweging, herstel en balans. We verkopen geen snelle oplossingen; we helpen mensen hun oorsprong te begrijpen en laten ze zien hoe ze hun natuurlijke potentieel kunnen bereiken. Wij geloven in een preventieve levensstijl en een holistische benadering van gezondheid. Waar het moderne dieet tekortschiet om ons de voedingsstoffen te geven die we nodig hebben, bieden we de puurste natuurlijke supplementen voor mensen, voor onszelf en voor een gezondere toekomst.

Clean Label® Transparantieproject

Clean Label Project™ gebruikt gegevens en wetenschap om de ware inhoud van Amerika's bestverkochte consumentenproducten te onthullen. Producten worden getest in een geaccrediteerd analytisch chemisch laboratorium op 130 schadelijke milieu- en industriële verontreinigingen en toxines. Resultaten worden online gepubliceerd.

Laden..