Lijst van producten op merk Solaray

Sinds 1973 hebben we de hele wereld afgespeurd naar ingrediënten van de hoogste kwaliteit, waardoor we je in contact brengen met de meest effectieve supplementen die je helpen een helderder leven te leiden en de momenten te omarmen die er het meest toe doen. Al bijna 50 jaar helpen Solaray-vitamines mensen om helderder te leven. Wellness begint met de bewezen kracht van de wetenschap en schone ingrediënten van de aarde. Geformuleerd om je begin, frisse start en nieuwe vrijheden op te fleuren door open deuren, op open wegen - dit zijn de momenten die ons vullen met leven. Om u te helpen met de zon op te staan ​​en dagelijkse rituelen en routines te starten. In gezondheid, met hart, om uw welzijn te voeden - dit zijn de momenten die ons met vrede vullen. Om elke dag met vastberadenheid tegemoet te komen en met doel en kracht te bewegen. Onze ingrediënten helpen je naar de hemel te reiken terwijl de aarde je beneden grondt. Als je balans vindt met de natuur en van binnen.

Solaray. Geboren in 1973.

Met baanbrekende industriestandaarden, eersteklas tests en meer dan 900 vitamines, mineralen en kruiden. Om ons allemaal te ondersteunen bij het bereiken van onze hoogste hoogten en ons gezondste zelf.

Leef helderder.

Onze nieuwe tijdloze look vertegenwoordigt ons rijke erfgoed, de levensstijl die we vandaag belichamen en de kernprincipes die ons helpen om zowel het heden als de toekomst te navigeren: inclusief een toewijding om verantwoord voor de planeet te zorgen.

Gesteund door de wetenschap. Geworteld in de natuur.

We creëren de best mogelijke oplossingen voor onze klanten met schone ingrediënten van de aarde. Onze state-of-the-art laboratoria en geavanceerde technologie stellen ons in staat om elk van onze 900+ producten te testen en opnieuw te testen, waardoor enkele van de hoogste kwaliteit producten beschikbaar zijn.

Gemaakt in Utah.

Onze erfenis was gebaseerd op de overtuiging dat de natuur de bron van gezonde voeding was en de sleutel tot welzijn. Bijna vijftig jaar later is onze kijk niet veranderd. Ons doel blijft om mensen te inspireren om stap voor stap een gezondere, betere levensstijl na te streven.

"We hebben herstelmaatregelen nodig, niet alleen voor vervuilde wateren en aangetaste gronden, maar ook voor onze relatie met de wereld." - Robin Wall Kimmerer, Braiding Sweetgrass: inheemse wijsheid, wetenschappelijke kennis en de leer van planten 

Duurzaamheid

Het pad voorwaarts. In één woord: vooruitgang.

We zijn constant op zoek naar mogelijkheden om de lat hoger te leggen, zodat we je kunnen helpen je hoogste hoogten te bereiken. De planeet waarop we leven geeft ons zoveel en bij Solaray is ons grootste doel ervoor te zorgen dat toekomstige generaties kunnen genieten van de aarde die ons dagelijks inspireert. Daarom zijn we toegewijd aan het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk en het maximaliseren van de levensduur van onze aarde. Tegen 2025 hebben we een miljoen bomen geplant in de regio's waar onze supplementen vandaan komen.

Geen producten beschikbaar.

Blijf kijken! Meer producten worden hier getoond als ze worden toegevoegd.

Laden..