Algemene vragen

Niet product gerelateerde onderwerpen

Mag ik een artikel retour sturen?

Wilt u een artikel retour sturen? Dan kan dit op eigen kosten en binnen 14 dagen. Let op, het artikel moet in originele ongeopende verpakking retour worden gestuurd.

Wanneer ontvang ik mijn pakket?

Bij bestelling geven wij altijd aan op welke dag we uw pakket zullen verzenden. In de meeste gevallen heeft u de zending binnen 1-2 werkdagen in huis (voor Nederland & België). Voor overige landen verwijzen we u naar de leveringspagina.

Kan ik mijn pakketje ook ophalen bij jullie?

Dit kan zeker, maar maak hiervoor wel een afspraak. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Hebben jullie ook een winkel?

Op dit moment hebben wij geen fysieke winkel, maar u bent altijd welkom bij ons op kantoor in Amsterdam.

Productvragen

Specifieke product gerelateerde vragen

Waar worden de producten gemaakt?

Wij verkopen verschillende merken, en daarom is hier geen eenduidig antwoord op te geven. Bijvoorbeeld, Mattisson produceert 99% van de producten in Nederland en de rest binnen Europa. E3Live komt uit de Verenigde Staten en wordt hier ook gemaakt. Naturya & Taka Turmeric worden verpakt in de UK.

Moet ik Lion's Mane poeder met warm water innemen?

Niet voor álle paddenstoelen geldt dat de beta-glucanen alleen vrijkomen door “heet water extractie” (of dat nou in een lab is of in een kopje hete thee). Voor paddenstoelen die veel chytine bevatten is het wel nodig, maar Lion’s Mane is daar niet één van. Chytine is de stof die een (op de grond) groeiende paddenstoel zijn stevigheid geeft. Lion’s Mane groeit in de natuur op bomen en is zacht. Voor Lion’s Mane is dus heet water-extractie geen noodzaak.

Hoe lang kan ik de MCT Olie van Mattisson geopend bewaren?

Het is houdbaar tot de datum die op het etiket staat. Het kan geen kwaad voor het product als het geopend is.

Waarom is er kleurverschil bij de Aloe Vera Sap?

De Aloë Vera Sap is heel gevoelig voor het seizoen waarin het geoogst wordt. Als het in het regenseizoen wordt geoogst is de kleur meer geel/groen dan dat het in een droogseizoen geoogst wordt. De kleur van de Aloë Vera sap heeft ook veel invloed op de plek waar de fles bewaard wordt. Het is heel gevoelig voor licht en hierdoor zal de sap ook donkerder gaan kleuren.

Wie heeft de producten van Mushrooms4Life ontwikkeld?

De producten van Mushrooms4Life zijn ontwikkeld door Martin Powell.

Welke dosering moet ik gebruiken?

Voor doseringen kunt u kijken op de pagina van het product, of op de verpakking. Twijfelt u toch nog? Neem dan contact met ons op, dit kan per e-mail of per telefoon.

Hoe groot is het maatschepje van Mattisson?

Het staat gelijk aan een thee lepel die niet afgestreken is.

Laden..