Maandverband wasbaar zonder sluiting naturel dag

€ 23,50
Inclusief belasting
  • Merk: Imsevimse
  • Inhoud: 3st
  • EAN: 7392871182194

check Op voorraad: minder dan 10 stuks beschikbaar

Imsevimse Maandverband wasbaar zonder sluiting naturel dag

Wil jij een bijdrage leveren aan een beter milieu? Kies dan voor ImseVimse wasbaar maandverband. Wasbaar maandverband zijn beter voor het milieu, voordeliger en beter voor de gezondheid, dan 'normaal maandverband'. De wasbare inlegkruisjes komen altijd in een verpakking van 3 en zijn beschikbaar in zwart en wit. 

Het maandverband heeft geen sluiting in de vorm van drukknoopjes of klittenband. Ze kunnen om de onderbroek gevouwen worden en zijn daarom o.a. ideaal voor vrouwen die (veel) fietsen.

Gebruik
Plaats het maandverband in uw slipje, vouw de vleugels om naar de buitenzijde en weer naar binnen. Zo blijft het maandverband beter op z'n plaats zitten. Vervang het maandverband elke 4-5 uur, of wanneer deze verzadigd is. Het heeft de voorkeur om het maandverband na gebruik uit te spoelen en deze vervolgens in een wetbag te bewaren tot je gaat wassen. Je kunt er ook voor kiezen om ze direct na gebruik in een wetbag te doen en met de wasmachine voor te spoelen als het tijd is voor de was. Dit vergroot echter wel de kans op vlekken. 

Wasvoorschriften:
Wanneer het maandverband voor het eerst gebruik worden, was deze dan voor gebruik. Was de string in de wasmachine op 60°C. Daarna mogen ze in de droger. Gebruik geen bleekmiddelen of wasverzachter. Dit verminderd het absorptievermogen van het maandverband.

Fabrikant/distributeur
ImseVimse AB
Regementsgatan 2
SE-621 50 Visby
Sweden

Imsevimse
225168

Datasheet

Merk
Imsevimse
Inhoud
3st

Specifieke referenties

EAN-code
7392871182194
Nieuw
chat Reviews (0)
Er zijn geen reviews.
Laden..