Goodbye stress geurstokjes

€ 9,99
Inclusief belasting
Kneipp geurstokjes Goodbye Stress
  • Merk: Kneipp
  • Inhoud: 50ml
  • EAN: 4008233158242

Kneipp geurstokjes Goodbye Stress

CREËER EEN RUSTGEVENDE OMGEVING MET KNEIPP GEURSTOKJES GOODBYE STRESS 

• Met natuurlijke etherische rozemarijnolie en watermunt 
• Zet een gestrest gevoel om in positieve energie 
• Gelijkmatige geurverspreiding

Met de geur van Kneipp® geurstokjes Goodbye Stress watermunt-rozemarijn zet je een gestrest gevoel om in positieve energie. De etherische rozemarijnolie heeft een wetenschappelijk bewezen effect op onze concentratie en geheugen*. Ook van watermunt is bekend dat het een verkwikkende werking heeft. De dynamische geur is licht verfrissend, een tikkeltje zwoel en niet te kruidig. Laat je huis heerlijk geuren met deze geurstokjes met natuurlijke etherische oliën. Hello! Positive Energy!

TIP: de geur van de geurstokjes kan even tijd nodig hebben om zich goed te verspreiden over de fragrance sticks. Na 2 à 3 dagen kun je de optimale geurbeleving ervaren. Duurzame verpakking met glas en bamboe en makkelijk verwijder baar etiket. 

*Bevestigd door wetenschappelijke studie

Ingredienten
Bevat Linalool, Cineol, Cyclohexanol, 4-(1,1-dimethylethyl)-, acetaat, 1-(1,2,3,4,5,6,7,8-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl-2-naftyl)ethaan-1-on, 3,7-dimethyloctaan-3-ol, Linalylacetaat.

Gebruik
Afsluitende dopje verwijderen en houten dop op flacon plaatsen. Daarna naar individuele behoefte het aantal stokjes in de opening van de houten dop plaatsen. De intensiteit van de geur kan worden aangepast door te variëren met het aantal sticks. Er zijn 7 sticks beschikbaar.

225617

Datasheet

Merk
Kneipp
Inhoud
50ml

Specifieke referenties

EAN-code
4008233158242
Nieuw
chat Reviews (0)
Er zijn geen reviews.
Laden..