Tandenborstel flex interdental medium

€ 4,29
Inclusief belasting
Aquafresh Flex Interdental tandenborstel 2+1 gratis
  • Merk: Aquafresh
  • Inhoud: 3st
  • EAN: 5054563926296

Aquafresh Flex Interdental tandenborstel 2+1 gratis

De Aquafresh Flex Interdental Medium tandenborstel voor volwassenen veegt tandplak effectief en voorzichtig weg. Het heeft interdentale borstelharen voor een effectieve reiniging van de tandoppervlakken en tussen de tanden, en de afgeronde borstelharen helpen de tanden en het tandvlees te beschermen.

De tandenborstel heeft een comfortabele antislip rubberen handgreep die is ontworpen om in uw hand te passen, verkrijgbaar in vier kleuren. Het handvat is voorzien van de unieke Aquafresh Flex-Zone, die helpt bij het beheersen van de druk tijdens het poetsen - zacht voor het tandvlees en het verwijderen van tandplak. Het beschikt ook over een flexibele Ball-Joint waardoor de borstelkop zich aanpast aan de contouren van tanden en tandvlees.

De Aquafresh Flex Interdental Medium tandenborstel wordt geleverd in een recyclebare, 100% plasticvrije verpakking gemaakt van gerecycled karton met een venster van geregenereerde cellulose. Door over te stappen op deze duurzamere verpakking, helpt Aquafresh de impact van plastic voor eenmalig gebruik op de planeet met meer dan 300 ton per jaar te verminderen.**

We raden aan om twee keer per dag twee minuten lang met de Aquafresh Clean & Flex tandenborstel te poetsen. Overweeg om de Aquafresh Flex Interdental Medium tandenborstel te combineren met Aquafresh freshmint tandpasta.

Als je de Aquafresh Flex Interdental Medium tandenborstel 2+1 koopt, krijg je één tandenborstel gratis erbij!

**Vanaf november 2021, gebaseerd op de wereldwijde plasticverpakkingen van Aquafresh in 2019

Soort product
Aquafresh Flex Interdental Medium dagelijkse Tandenborstel 2+1 gratis in 100% plasticvrije verpakking

Gebruik
Het is aangeraden elke 3 maanden tandenborstels te vervangen.

Fabrikant
GSK Consumer Healthcare
Postbus 757 
3700 AT Zeist

Aquafresh
227803

Datasheet

Merk
Aquafresh
Inhoud
3st

Specifieke referenties

ean13
5054563926296
Nieuw
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Laden..