Elastic 1m x 6cm

€ 3,86
Inclusief belasting

check Op voorraad: minder dan 10 stuks beschikbaar

Leukoplast elastic 6cm x 1m 
Medisch hulpmiddel

Bij lichte verwondingen heeft u een behandeling nodig die betrouwbaar en snel is. Voor alle soorten snijwonden, schaafwonden, brandwonden of scheurwonden (skin tear) biedt Leukoplast een reeks producten voor zowel professionals als consumenten die betrouwbaarheid en gebruiksgemak combineren om de best mogelijke zorg te garanderen. Al bijna 120 jaar stellen artsen en families over de hele wereld hun vertrouwen in de hoogwaardige Leukoplast wondverzorgingsproducten.

- Plakt niet aan de wond: het zachte fleece wondkussen van Leukoplast elastic is niet-geweven en heeft een lichte hechting, waardoor het niet aan de wond blijft plakken.
- Zeer elastisch: gemaakt van kruiselastisch materiaal dat zich aanpast aan de contouren en bewegingen van het lichaam en goed hecht, zelfs op moeilijke plaatsen. Ze blijven stevig plakken terwijl ze normale bewegingen mogelijk maken, waardoor ze ideaal zijn voor het verbinden van vingers en gewrichten zoals ellebogen, knieën en polsen.
- Snelle behandeling van kleine wonden: behandel kleine wondjes zoals schrammen, schaafwonden, rijtwonden en prikwonden snel en eenvoudig met deze gebruiksklare elastische windsels en vingerpleisters.

Waarvoor wordt dit middel gebruikt
Leukoplast elastic is een flexibele wondpleister voor kleine wonden, snij- of schaafwonden. Omdat ze heel elastisch en hechtend zijn, zijn ze ideaal voor vingers en andere gebieden die veel bewogen worden. Het non-woven wondkussen is absorberend maar plakt niet aan de wond.

Bestanddelen
Bevat geen rubber latex.

Aanwijzing voor het gebruik
Alleen op schone en droge huid gebruiken.

Koel en droog bewaren.

Fabrikant
BSN Medical BV 
Randstad 22-13
1316 BN Almere

Leukoplast
229598

Datasheet

Merk
Leukoplast
Inhoud
1st

Specifieke referenties

ean13
4042809660012
Nieuw
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Laden..