Pleisters strong mix

€ 4,59
Inclusief belasting
  • Merk: Leukoplast
  • Inhoud: 20st
  • EAN: 4042809666205

check Op voorraad: minder dan 10 stuks beschikbaar

Leukoplast strong assorti 
Medisch hulpmiddel

Bij lichte verwondingen heeft u een behandeling nodig die betrouwbaar en snel is. Voor alle soorten snijwonden, schaafwonden, brandwonden of scheurwonden (skin tear) biedt Leukoplast een reeks producten voor zowel professionals als consumenten die betrouwbaarheid en gebruiksgemak combineren om de best mogelijke zorg te garanderen. Al bijna 120 jaar stellen artsen en families over de hele wereld hun vertrouwen in de hoogwaardige Leukoplast wondverzorgingsproducten

12 x pleister 22 x 72 mm
8  x pleister 38 x 63 mm

Veilige fixatie: Leukoplast strong is een sterk hechtende pleister die zorgt voor een veilige fixatie. Dit elastische windsel is robuust en duurzaam. Door zijn elasticiteit vormt het zich naar het lichaam en blijft het stevig op zijn plaats.
Sterk absorberend wondkussen: het wondkussen is zeer absorberend maar plakt niet aan de wond, waardoor verdere schade wordt voorkomen.

Toepassing
Leukoplast strong is een robuuste, sterk hechtende waterafstotende wondpleister voor kortdurend gebruik bij kleine wonden, snij- en schaafwonden. Het is gemaakt van een flexibele, ademende stof en een zeer absorberend wondkussen.

Gebruik
Gebruiken om wondjes af te dekken.

Fabrikant
BSN Medical BV 
Randstad 22-13
1316 BN Almere

Leukoplast
227266

Datasheet

Merk
Leukoplast
Inhoud
20st

Specifieke referenties

EAN-code
4042809666205
Nieuw
chat Reviews (0)
Er zijn geen reviews.
Laden..