• -€ 2,98

Leven met hooggevoeligheid

€ 2,98 korting
€ 23,02 € 26,00
Inclusief belasting

check Op voorraad: minder dan 10 stuks beschikbaar

Ankh Hermes Leven met hooggevoeligheid

Susan Marlette Hart laat in 'Leven met hooggevoeligheid' zien dat hooggevoeligheid geen last, maar kracht is. In deze klassieker belicht ze ook de spirituele kant van HSP.

Alles zien en alles horen; een kamer binnenkomen en niet alleen de meubels en de mensen, maar ook de onuitgesproken conflicten waarnemen; veel behoefte hebben aan rust, aan tijd voor jezelf om na te denken en te dromen. Herkenbaar? Dit zijn een aantal voorbeelden van kenmerken van hooggevoelige personen.

'Wie hooggevoelig is, wil vaak vertra­gen waar de rest van de wereld versnelt en wil luisteren naar de stilte wanneer anderen niet kunnen zwijgen.'

Jezelf herkennen in de term hooggevoeligheid is een vorm van thuiskomen. Voor velen blijkt de herkenning van hooggevoeligheid het startpunt van heling, lijmen van vroegere breuken, en herstellen van schade die door onbegrip en mismanagement van het zelf werd gecreëerd. Volgens Susan Marletta Hart hoeven hoogsensitieve mensen geen slachtoffer van hun bijzondere gevoeligheid te zijn, maar kunnen ze die tot hun eigen kracht omvormen.

In ‘Leven met hooggevoeligheid’ belicht ze onder meer de spirituele kant van hooggevoeligheid en laat ze veel ervaringsdeskundigen aan het woord. Zo kun je dit boek ook opvatten als een toegang om dichter bij de verborgen wijsheid van het leven te komen.

Fabrikant/distributeur
VBK|media
T.a.v. Uitgeverij AnkhHermes
Postbus 13288
3507 LG Utrecht

225296

Datasheet

Merk
Ankh Hermes
Inhoud
boek

Specifieke referenties

EAN-code
9789025906993
Nieuw
chat Reviews (0)
Er zijn geen reviews.
Laden..