Vaccins auto-immuniteit kinderziektes

€ 23,50
Inclusief belasting

check Op voorraad: minder dan 10 stuks beschikbaar

Succesboeken Vaccins auto-immuniteit kinderziektes

Gedurende de jaren 1977-1980 onderwees hij op een middelbare school in Swaziland, Afrika, tuinieren. Het was in Swaziland dat hij het werk van Weston Price en Rudolf Steiner ontdekte, twee mannen die de grootste invloed op zijn leven hebben gehad. Terug in Amerika ging hij geneeskunde studeren en vanaf 1984 is hij huisarts.

Dr. Thomas Cowan heeft veel onderwerpen in de geneeskunde bestudeerd en erover geschreven, zoals voeding, homeopathie, antroposofische geneeskunde en kruidengeneeskunde.

In de tientallen jaren dat hij als huisarts werkzaam was heeft dr. Thomas Cowan waargenomen dat zijn pediatrische patiënten die niet waren ingeënt veel gezonder waren dan degenen die dat wel waren − en dat degenen die waren gevaccineerd aan een toenemend aantal chronische auto-immuunaandoeningen leden. 

Terwijl hij zich herbezon op de opleiding die hij aan de medische faculteit had gekregen, begon dr. Cowan te onderzoeken wat immuniteit werkelijk was, bestudeerde hij de complexe geschiedenis van besmettelijke ziekte en verkende het opkomende bewijs dat bepaalde kinderziekten bescherming bieden tegen ziekte op latere leeftijd.

In zijn boeiende nieuwe boek plaatst dr. Cowan vraagtekens bij gangbare opvattingen over de celbiologie, verklaart de oorsprong van auto-immuniteit en biedt totaal nieuw inzicht in hoe vaccins ziektepatronen hebben veranderd. Door dit te doen confronteert hij niet alleen de reguliere medische wereld, maar biedt hij ook een hoopvolle weg voor het ongekende aantal mensen − zowel kinderen als volwassenen − die aan chronische ziekte lijden.

225685

Datasheet

Merk
Succesboeken
Inhoud
boek

Specifieke referenties

ean13
9789492665454
Nieuw
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Laden..