• -€ 3,00

Saint germain tinctuur 15

€ 3,00 korting
€ 23,99 € 26,99
Inclusief belasting
LichtWesen® Nummer 15: Vrijheid – SAINT GERMAIN
  • Merk: Lichtwesen
  • Inhoud: 30ml
  • EAN: 4032431000652

check Op voorraad: minder dan 10 stuks beschikbaar

LichtWesen® Nummer 15: Vrijheid – SAINT GERMAIN

Samenvatting
·· Emotionele verstrikkingen herkennen en zich er van bevrijden
·· Gedragspatronen en overtuigingen doorzien
·· Karma opheffen
·· Vrije keus hebben

De kracht van de Opgestegen Meester Saint Germain
bevrijdt van hetgeen ons hindert. Bevrijdt ons van achterhaalde gedrags- en gedachtenpatronen, een verkeerd zelfbeeld, karmische verstrikkingen, schijnbare afhankelijkheid en in de weg staande overtuigingen. Het gebonden zijn wordt getransformeerd. Hij laat ons inzien dat wij altijd een vrije keus hebben en onverschillig wat wij kiezen, de gevolgen zullen dragen. Want elk besluit, maar ook geen besluit heeft gevolgen. Wanneer ik de vrije keus heb, kan ik ook blijven bij wat is. Ik hoef niet iets nieuws te kiezen. Saint Germain helpt ons de mogelijkheden en consequenties te zien. Eveneens kan ons blikveld veranderen en kunnen wij om onze verstrikkingen en onszelf lachen. Een nieuwe zienswijze, een dieper begrip en andere gedragsverhoudingen zijn nu mogelijk. Men kan zich verlaten op het Levensspel, zonder daarin verstrikt te raken en onder het eigen drama te lijden. Daarenboven lukt het om te doorzien hoe wij lijden veroorzaken en ons eigen drama gestalte geven. We zien in dat in het drama van het leven een grote intensiteit van gevoeligheid ligt, waardoor wij ons gewaar worden en levend voelen. Wellicht zorgen wij er daarom voor dat zij telkens weer ontstaat. Wanneer wij vrij zijn, kunnen wij kiezen tussen drama en avontuur, mochten wij krachtige, intense indrukken op willen doen.

Vragen om mijzelf en de situatie beter te begrijpen
·· In welke situatie sta ik voor een keuze?
·· Door welke mensen voel ik mij gevangen of van welke mensen voel ik mij afhankelijk?
·· Wat voor drama’s duiken in mijn leven steeds weer op? Wat voor gedragspatronen, voorstellingen of overtuigingen zijn hiervoor verantwoordelijk?
·· In welke situatie geloof ik dat ik geen keus heb (ik zou graag willen, maar het lukt mij niet...)? Tussen welke mogelijkheden kan ik kiezen? Wat voor gevolgen hebben de verschillende mogelijkheden? Wat voor gevoelens roepen deze op?
·· Wat voor verplichtingen en dwang lijken mij te benauwen, beperken mij in mijn bewegingsvrijheid? Tussen welke innerlijke stellingen voel ik mij heen en weer geslingerd?
·· Ben ik bereid het leven en mijzelf met andere ogen te bekijken?

Aanvullende aanwijzing betreffende deze LichtWesen essence
Werkt goed bij afscheidssituaties.

Oefening bij het thema
Nodig de kracht van Saint Germain uit, doe de essence op je handen en waaier deze in je aura. Stel je nu voor, dat je voor een violette vlam staat, de violette vlam van transformatie. Plaats jezelf dan in de violette vlam, die liefdevol en aangenaam je gehele lichaam en je energiesysteem vult en je met een zacht brandende kracht bevrijdt van belastende, achterhaalde structuren, voorstellingen, verwachtingen en gedragspatronen. Je kunt deze violette vlam ook heel bewust aan plaatsen in je lichaam koppelen, waar je klachten hebt. Aansluitend kun je de violette vlam vragen, ook in die levenssituaties werkzaam te zijn, die geblokkeerd zijn, of waar jij iets in wilt veranderen.

Ingredienten
Aqua (water), wijngeest ethanol (ethylacohol)

Gebruik
Op huid, aura en chakra, alsook als bad en massagetoevoeging.

Lichtwesen
627335

Datasheet

Merk
Lichtwesen
Inhoud
30ml

Specifieke referenties

EAN-code
4032431000652
Nieuw
chat Reviews (0)
Er zijn geen reviews.
Laden..