• -€ 2,99

Solidago forte (guldenroede) kruidentinctuur

€ 2,99 korting
€ 11,96 € 14,95
Inclusief belasting
  • Merk: Nova Vitae
  • Inhoud: 100ml
  • EAN: 8717473093409

Solidago forte (guldenroede) kruidentinctuur
Kruidenpreparaat

Solidago Forte Kruidentinctuur van Nova Vitae is een natuurlijk voedingssupplement dat het kruid guldenroede (Solidago) als hoofdingrediënt bevat. Guldenroede staat bekend om zijn karakteristieke gele bloemen en wordt traditioneel gebruikt in de kruidengeneeskunde.

Deze kruidentinctuur wordt zorgvuldig vervaardigd door Nova Vitae, waarbij de hoogste kwaliteit ingrediënten worden geselecteerd. Solidago Forte wordt vaak gewaardeerd als een aanvulling op een gebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl.

Het gebruik van Solidago Forte Kruidentinctuur kan een natuurlijke aanvulling zijn voor diegenen die op zoek zijn naar hoogwaardig kruidensupplement.
Nova Vitae is trots op de zorgvuldige samenstelling van Solidago Forte Kruidentinctuur, die het potentieel van guldenroede ten volle benut.

Waarom zit er alcohol in jullie Solidago product?
Alcohol wordt vaak gebruikt bij het maken van kruidentinturen vanwege zijn vermogen om effectief de actieve bestanddelen uit kruiden te extraheren. Hier zijn onze overwegingen waarom alcohol wordt gebruikt:

1. Efficiënte extractie van bioactieve stoffen: Alcohol staat bekend om zijn vermogen om zowel wateroplosbare als vet oplosbare bestanddelen uit planten te extraheren. Dit maakt het een efficiënt oplosmiddel voor een breed scala aan bioactieve stoffen in kruiden, waaronder flavonoïden, alkaloïden, tannines en etherische oliën.

2. Conservering: Alcohol heeft conserverende eigenschappen, wat betekent dat het helpt de kruidentinctuur te behouden en bederf te voorkomen. Het hoge alcoholgehalte fungeert als een natuurlijk conserveermiddel, waardoor de tinctuur langer houdbaar blijft.

3. Verbetering van de opneembaarheid: Alcohol wordt beschouwd als een goed opneembaar medium voor het menselijk lichaam. Het kan helpen bij het efficiënt overbrengen van de actieve stoffen in de kruidentinctuur naar het bloed, waardoor ze gemakkelijker door het lichaam kunnen worden opgenomen.

De dosering van een kruidentinctuur wordt doorgaans in druppels genomen, wat resulteert in een relatief kleine hoeveelheid alcohol per dosis.

Claims
Solidago virgaurea (Guldenroede):
- Ondersteunt een goede vochthuishouding*
- Ondersteunt een goede nier- en blaasfunctie*
*Gezondheidsclaim in afwachting van toekenning door de Europese Commissie

Samenstelling van Nova Vitae Solidago Forte Kruidenctuur:
Een dagdosering van 75 (3 x 25) druppels bevat:
Guldenroedetinctuur 4 ml

Ingrediënten
Solidago virgaurea (Guldenroede) extract, alcohol en water.
Alcoholgehalte 30% Vol.

Gebruik
Volwassenen nemen als voedingssupplement 3 maal daags 20 tot 25 druppels met wat water in tenzij anders geadviseerd door uw gezondheidsprofessional.

Een lichte vertroebeling / bezinking heeft geen invloed op de kwaliteit.

Bewaren
Koel, donker, droog en buiten bereik van kinderen bewaren.

Fabrikant/distributeur
Nova Vitae
Elleboog 1
6713 KP Ede

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

814942

Datasheet

Merk
Nova Vitae
Inhoud
100ml

Specifieke referenties

EAN-code
8717473093409
Nieuw
chat Reviews (0)
Er zijn geen reviews.
Laden..