Polsbloeddrukmeter

€ 36,90
Inclusief belasting
Medisana polsbloeddrukmeter
  • Merk: Medisana
  • Inhoud: 1st
  • EAN: 4015588510779

Dit product is tijdelijk uitverkocht.

Wil je een email ontvangen als het weer op voorraad is? Laat dan je e-mailadres achter:

Medisana polsbloeddrukmeter - Medisch hulpmiddel

Steeds meer mensen meten thuis hun bloeddruk. Niet alleen is dit verstandig, ook als men (nog) geen klachten heeft, kan het noodzakelijk zijn. Een hoge bloeddruk voel je meestal niet. Vanaf je 40e loop je een hoger risico op het krijgen van een hoge bloeddruk. Hoe eerder je een hoge bloeddruk ontdekt, hoe beter. Maak er daarom een gewoonte van om regelmatig je bloeddruk te meten. 

Meet eenvoudig thuis en onderweg nauwkeurig jouw bloeddruk en houd de controle op je gezondheid in eigen hand. 

De meting met deze volautomatische polsbloeddrukmeter start je eenvoudig met één knop. Na de meting geeft het goed leesbare display naast de bloeddruk, ook de gemeten hartslag weer. En mocht de polsbloeddrukmeter tijdens de meting een aritmie hebben gedetecteerd, wordt dit ook weergegeven na afloop van de meting. 

De bloeddrukwaarde wordt geëvalueerd aan de hand van de richtlijnen van de World Health Organisation (WHO) door middel van een handige kleurenschaal. Valt je bloeddruk binnen het groene bereik, dan is je bloeddruk in orde. Bij geel moet er worden opgelet en bij meerdere metingen binnen het rode bereik is het verstandig contact op te nemen met de (huis-)arts. De polsbloeddrukmeter kan gebruikt worden door twee personen en kan per persoon 120 metingen opslaan. Zo kun je gemakkelijk de laatste metingen inzien en indien nodig overleggen met je arts.

Toepassing
Non-invasieve meting bloeddruk aan de pols

Niet gebruiken bij
• Het toestel is niet geschikt voor de bloeddrukmeting bij kinderen. Voor het gebruik bij oudere kinderen dient u het advies van uw arts in te winnen.
• Het apparaat is niet geschikt voor personen met hartritmestoornissen, diabetes, problemen met de bloedsomloop of personen die een beroerte hebben gehad.

Waarschuwing
• Zwangeren moeten de nodige voorzorgsmaatregelen en hun individuele belastbaarheid in acht nemen, raadpleeg, indien nodig, uw dokter.
• Het instrument is enkel bedoeld voor particulier gebruik. Mocht u bedenkingen
voor de gezondheid hebben, consulteer uw dokter alvorens de bloeddrukmeter te gebruiken.

Fabrikant
Medisana Benelux N.V. 
Euregiopark 30 
6467 JE Kerkrade

 

Medisana
229189

Datasheet

Merk
Medisana
Inhoud
1st

Specifieke referenties

ean13
4015588510779
Nieuw
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Laden..