Foot creme

€ 9,99
Inclusief belasting
Canesten foot, crème 10 mg/g
  • Merk: Canesten
  • Inhoud: 20g
  • EAN: 8713091111198

check Op voorraad: meer dan 50 stuks beschikbaar

Aanbieders Medicijnen
Let op: Dit is een geneesmiddel; gebruik het niet langdurig zonder medisch advies. Bewaar het buiten bereik van kinderen en lees zorgvuldig de bijsluiter. Raadpleeg je arts of apotheker voor advies. Neem bij eventuele bijwerkingen contact op met je huisarts.

Canesten foot, crème 10 mg/g

Voetschimmel, ook wel zwemmerseczeem genoemd, is niet gevaarlijk, maar kan wel erg vervelend zijn. Voetschimmel gaat niet altijd vanzelf over. Canesten Foot Crème is een behandeling met een effectieve crème die de voetschimmel grondig bestrijdt. Het pakt voetschimmel grondig aan, doodt de schimmel bij de bron en verlicht zo de jeuk, een branderig gevoel, schilfers en kloofjes. Canesten is al 40 jaar specialist op het gebied van effectieve behandelingen bij schimmelinfecties. Symptomen en oorzaken Voetschimmel of zwemmerseczeem herken je aan symptomen zoals jeukende (rode) tenen, schilfers, een branderig gevoel en/of kloofjes en blaasjes op je voeten en tussen je tenen. Oorzaken zijn o.a. zweetvoeten of slecht ventilerend schoeisel. Een schimmelinfectie aan de voeten is meestal een candida infectie.Voetschimmel aan je voeten behandel je effectief met een créme zoals Canesten Foot. Breng de zalf tweemaal dagelijks aan ter behandeling van de symptomen, ook tussen de tenen. Canesten Foot is een geneesmiddel en bevat clotrimazol. Lees voor gebruik de bijsluiter.

    • Pakt voetschimmel grondig aan; het doodt de schimmel bij de bron
    • De crème herstelt de huid van schilfers en kloofjes en beschermt je voeten tegen invloeden van buitenaf
    • Makkelijk tussen de tenen aan te brengen
    • Reukloze niet vette crème trekt snel in de huid van de voeten

Geneesmiddel RVG 23319 AV

Claims
Canesten foot creme bevat als werkzaam bestanddeel clotrimazol. Clotrimazol is een stof,
die in staat is de groei van veelvoorkomende schimmels te remmen of deze te doden.

Waarvoor wordt dit middel gebruikt
Canesten foot creme wordt gebruikt bij voetschimmel

Voetschimmel herkent u aan de rode kleur, schilfers of blaasjes op de huid en/of onaangename geur.

Niet gebruiken bij
Wanneer u overgevoelig bent voor clotrimazol of één van de overige bestanddelen

Samenstelling:
Werkzame stoffen: clotrimazol
Hulpstoffen: Sorbitanstearaat (E491), polysorbaat (E435), cetylstearylalcohol, cetylpalmitaat, 2-octyldecanol, benylalcohol, water

Dosering
Behandel de aangedane huid van de voet tweemaal per dag. U herkent deze door jeuk, rode kleur, schilfers of blaasjes op de huid of een onaangename geur. Was eerst uw voeten en verwijder loszittende huidschilfers. Droog de voeten goed af (vooral tussen de tenen). Gebruik hierbij een schone handdoek.
Breng Canesten foot dun aan op de aangedane huid van de voet en smeer deze uit. Canesten foot crème is gemakkelijk tussen de tenen en op de andere plaatsen van de voet aan te brengen.

Wanneer er blaasjes op de huid zitten die vocht afscheiden of wanneer de voeten sterk transpireren kunt u met Canesten foot strooipoeder de huid droog houden. Strooi eerst wat poeder op de huid en wrijf het dan licht in. Voor een optimale behandeling kunt u ‘s ochtends strooipoeder gebruiken (om de huid gedurende de dag droog te houden) en ‘s avonds crème.

Het verdient aanbeveling om dagelijks schone sokken te gebruiken en om wat poeder in de sokken te strooien. Omdat uw schoenen schimmelsporen kunnen bevatten afkomstig van losse huidschilfers is het mogelijk dat u op die manier opnieuw wordt besmet. Daarom wordt aangeraden om in uw schoenen dagelijks wat strooipoeder te strooien.

Wijze van gebruik
Lees voor gebruik de bijsluiter.

Let op de maximale dagdosering

Verantwoordelijk voor het in de handel brengen
Bayer B.V.
Energieweg 1
3641 RT Mijdrecht

Canesten
641183

Datasheet

Merk
Canesten
Inhoud
20g
RVG
Ja
RVH
Nee

Specifieke referenties

EAN-code
8713091111198
Nieuw
chat Reviews (0)
Er zijn geen reviews.
Laden..