Scholl

Cream advanced repair

150ml

€ 10,99
Niet op voorraad

Scholl Intens Herstellende Crème

Scholl Intens Herstellende Crème
Voor de zeer droge tot beschadigde huid 

Het assortiment van Scholl crèmes is speciaal ontwikkeld voor de huid van uw voeten. De voetencrème zorgt voor een gerichte hydratatie van de epidermis.

Scholl Expert Care Intens Herstellende voetencrème, op basis van 10% ureum en een vitamine B5 complex, is klinisch getest voor gladde en zachte voeten. Verhoogt het vochtgehalte om de zeer droge en ruwe huid te verzachten. Bij regelmatig gebruik helpt hetde vorming van een harde huid te voorkomen en blijft de huid glad en beschermd.

Ingredienten
Aqua, Decyl oleate, Petrolatum, Urea, Dimethicone, Polyglyceryl-4Disostearate, Lanolin, Paraffin, Phenoxyethanol, Panthenol, Carbomer, Chlorphenesin, Methylparaben, Ethylhexyl stearate, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Sodium hyaluronate crosspolymer, Hydrolyzed keratin, Keratin, Sodium isostearate, BHT

Gebruik
Niet aanbrengen op open, bloedende of ontstoken huidkloven. Bij irritatie de behandeling onmiddelijk stopzetten. Vewissel bij gebruik van grote hoeveelheden regelmatig van kleding, beddengoed of verband dat met het product is doordrenkt en houd het uit de buurt van vuurhaarden wegens brandgevaar. Wees na het aanbrengen van de crème extra voorzichtig op gladde ondergronden. Contact met de ogen vermijden. Niet blootstellen aan temperaturen hoger dan 40 °C. Als u diabetes of een slechte bloedsomloop hebt, vraag dan advies aan een arts voordat u dit product gebruikt. Gebruik GEEN voetvijl, tenzij dit door een professionele zorgverlener is voorgeschreven.

 

Scholl
Scholl
Cream advanced repair
3528285211012
150ml

Scholl
Cream advanced repair 150ml

€ 10,99