VSM

Calendulan derma lotion

100ml

€ 8,75
€ 10,29
Op voorraad

VSM Calendulan lotion

VSM Derma Calendulan lotion

Voor de verkoeling en verzorging van de huid. VSM Derma Calendulan lotion ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Derma Calendulan lotion verzorgt, verkoelt en hydrateert de huid. De lotion bevat natuurlijke ingrediënten waaronder Calendula officinalis (goudsbloem), Hamamelis virginiana (toverhazelaar) en kamfer. De hydraterende basis in combinatie met Calendula officinalis ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Het is een plantaardig middel, dus zonder dierlijke ingrediënten. De lotion heeft als eigenschap dat het makkelijk uitsmeert en snel in de huid trekt.

Ingredienten
Hamamelis virginiana distillate, alcohol, Calendula officinalis extract, glycerin, Persea gratissima oil, aqua, cetearyl alcohol, camphor, ceteareth-20, triethanolamine, sorbic acid, methylparaben.

Gebruik
De lotion op de gewenste plek(ken) aanbrengen en licht inmasseren. De handeling indien gewenst tot 3 keer per dag herhalen. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 2 jaar. Alleen gebruiken op de intacte huid. Niet gebruiken in de omgeving van de mond, neus en ogen. 

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Waarschuwing
Alleen voor uitwendig gebruik.
Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 2 jaar.

VSM
VSM
Calendulan derma lotion
8728300906755
100ml
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

VSM
Calendulan derma lotion 100ml

€ 10,29 € 8,75