Pleister elastic mix

€ 4,99
Inclusief belasting
  • Merk: Leukoplast
  • Inhoud: 40st
  • EAN: 4042809661194

check Op voorraad: minder dan 10 stuks beschikbaar

Leukoplast Elastic assorti
- Medisch hulpmiddel

Leukoplast Elastic is geschikt voor de snelle verzorging van schrammen en kleine snij- en steekwonden- Zeer elastisch: het rekbare materiaal past zich aan aan delen van uw lichaam die buigen en vervormen, zoals gewrichten- Fixatie: blijft stevig zitten, zelfs op lichaamsdelen die actief bewegen- Materiaal wondkompres: non-woven stof die niet blijft kleven aan de wond

- Plakt niet aan de wond: het zachte fleece wondkussen van Leukoplast elastic is niet-geweven en heeft een lichte hechting, waardoor het niet aan de wond blijft plakken.
- Sterk hechtend: goede hechting, zodat u erop kunt vertrouwen dat het op zijn plaats blijft, zelfs op bewegende gebieden.
- Zeer elastisch: gemaakt van kruiselastisch materiaal dat zich aanpast aan de contouren en bewegingen van het lichaam en goed hecht, zelfs op moeilijke plaatsen. Ze blijven stevig plakken terwijl ze normale bewegingen mogelijk maken, waardoor ze ideaal zijn voor het verbinden van vingers en gewrichten zoals ellebogen, knieën en polsen.
- Snelle behandeling van kleine wonden: behandel kleine wondjes zoals schrammen, schaafwonden, rijtwonden en prikwonden snel en eenvoudig met deze gebruiksklare elastische windsels en vingerpleisters.

Waarvoor wordt dit middel gebruikt
Leukoplast Elastic is geschikt voor de snelle verzorging van schrammen en kleine snij- en steekwonden- 

Samenstelling
Bevat geen rubber latex.

Gebruik
Alleen op schone en droge huid gebruiken.

Koel en droog bewaren.

Fabrikant
BSN medical BV 
Randstad 22-13
1316 BN Almere

Leukoplast
228006

Datasheet

Merk
Leukoplast
Inhoud
40st

Specifieke referenties

ean13
4042809661194
Nieuw
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Laden..