Leukosilk

Hechtpleister 5m x 2.50cm

1st

€ 4,94
Op voorraad

Leukoplast® Leukosilk 5 m x 2,50 cm
Medisch hulpmiddel

Bij lichte verwondingen heeft u een behandeling nodig die betrouwbaar en snel is. Voor alle soorten snijwonden, schaafwonden, brandwonden of scheurwonden (skin tear) biedt Leukoplast een reeks producten voor zowel professionals als consumenten die betrouwbaarheid en gebruiksgemak combineren om de best mogelijke zorg te garanderen. Al bijna 120 jaar stellen artsen en families over de hele wereld hun vertrouwen in de hoogwaardige Leukoplast wondverzorgingsproducten

- Ademend: laat de huid ademen en helpt maceratie te voorkomen.
- Met de hand afscheurbaar: kan kruislings en in de lengte met de hand worden gescheurd, zodat u precies de maat kunt gebruiken die u nodig hebt.
- Duurzaam: hoge treksterkte, wat betekent dat het betrouwbaar is onder zware belasting of voor actieve mensen.
- Sterk hechtend: goede initiële en permanente kleefkracht betekent dat u erop kunt vertrouwen dat het op zijn plaats blijft.
- Radiotransparant: zeer geschikt voor gebruik in medische omgevingen, omdat verwijderen niet nodig is voor röntgenfoto's.

Toepassing
Leukosilk is een hechtpleister voor het bevestigen van verbandmiddelen in alle soorten en maten. Voor kortdurend gebruik op intacte huid. Het is zeer duurzaam, met een hoge treksterkte en uitstekende kleefkracht en is bovendien ook huidvriendelijk.

Samenstelling
Kunstzijde

Gebruik
Scheur de benodigde hoeveelheid tape van de rol. Gebruik om slangen, katheters, sondes etc aan de huid te fixeren of om verbanden te fixeren.

Droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant
BSN Medical BV
Randstad 2213
1316 BN Almere

Leukosilk
Leukosilk
Hechtpleister 5m x 2.50cm
42078760
1st
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Leukosilk
Hechtpleister 5m x 2.50cm 1st

€ 4,94