




| Samenstelling per dagdosering van 10ml | |
| Water | |
| Bio-suikerrietmelasse* na het fermentatieproces is er geen restsuiker meer aanwezig in de samenstelling | |
| Bio-kruidenmengsel* | 10 Biokruiden (0,5%) |
| *Bio-kruidenmengsel bestaat uit: Foeniculum vulgare Mill. (venkel), Pimpinella anisum L. (anijs), Mentha x piperita L. (pepermunt), Thymus vulgaris L. (thijm), Origanum vulgare L. (oregano), Cynara carduculus L. (syn.: Cynara scolymus L. (artisjok)), Urtica dioica L. (brandnetel), Cuminum cyminum L. (komijn), Matricaria chamomilla (kamille), Trigonella foenum-graecum (fenegriek). | |
| Melkzuurbacterie-culturen* | 28 Stammen Bificobacteria en lacto-bacillen - ca. 30 miljard kiemen (KVE*) |
| *Melkzuurbacterie-culturen bestaat uit: Bifidobacterium bifidum, Bifidumbacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Bacillus subtilis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus amylovorus, Lactobacillus amyloliticus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus crispatus, Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus farraginis, Lactobacillus parafarraginis, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus salivarius, Enterococcus faecium, Lactobacillus zeae, diacetylactis, Lactobacillus lactis, Lactobacillus thermophilis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus johnsonii, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus grasseri. | |
| zout (Quellsalz Portugal) | 0,50% |
| Samenstelling per dagdosering van 10ml | |
| Water | |
| Bio-suikerrietmelasse* na het fermentatieproces is er geen restsuiker meer aanwezig in de samenstelling | |
| Bio-kruidenmengsel* | 10 Biokruiden (0,5%) |
| *Bio-kruidenmengsel bestaat uit: Foeniculum vulgare Mill. (venkel), Pimpinella anisum L. (anijs), Mentha x piperita L. (pepermunt), Thymus vulgaris L. (thijm), Origanum vulgare L. (oregano), Cynara carduculus L. (syn.: Cynara scolymus L. (artisjok)), Urtica dioica L. (brandnetel), Cuminum cyminum L. (komijn), Matricaria chamomilla (kamille), Trigonella foenum-graecum (fenegriek). | |
| Melkzuurbacterie-culturen* | 28 Stammen Bificobacteria en lacto-bacillen - ca. 30 miljard kiemen (KVE*) |
| *Melkzuurbacterie-culturen bestaat uit: Bifidobacterium bifidum, Bifidumbacterium breve, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis, Bacillus subtilis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus amylovorus, Lactobacillus amyloliticus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus crispatus, Lactobacillus casei, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus farraginis, Lactobacillus parafarraginis, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus salivarius, Enterococcus faecium, Lactobacillus zeae, diacetylactis, Lactobacillus lactis, Lactobacillus thermophilis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus johnsonii, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus grasseri. | |
| zout (Quellsalz Portugal) | 0,50% |
Wij hanteren één verzendtarief voor alle Europese landen.
| Orderbedrag | Verzendkosten |
|---|---|
| €0 – €59,99 | €4,95 |
| €60+ | Gratis verzending |
De levertijd verschilt per land en is een indicatie. Hieronder zie je de gemiddelde levertijd per bestemming.
| Land | Geschatte levertijd |
|---|---|
| Nederland | 1 werkdag |
| België | 1–2 werkdagen |
| Duitsland | 2–3 werkdagen |
| Oostenrijk | 3–4 werkdagen |
| Frankrijk | 3–5 werkdagen |
| Spanje | 3–5 werkdagen |
| Overige EU landen* | 2–10 werkdagen |
*Andorra, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Tsjechië, Denemarken, Finland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië en Zweden.
Wij verzenden niet buiten Europa.
Thanks for subscribing!
This email has been registered!