Elementen balans tinctuur 38

€ 29,99
Inclusief belasting
LichtWesen Nummer 38: Innerlijke en uiterlijke balans – ELEMENTEN-BALANS
  • Merk: Lichtwesen
  • Inhoud: 30ml
  • EAN: 4032431006081

LichtWesen Nummer 38: Innerlijke en uiterlijke balans – ELEMENTEN-BALANS

Samenvatting
·· In evenwicht zijn
·· Innerlijke vrede
·· Krachten van de elementen in de aura en ruimtes harmoniseren
·· Energie in de aura en ruimtes in evenwicht brengen

De kracht van de ELEMENTEN-BALANS
brengt de krachten van de elementen in evenwicht. Men zit in zijn eigen centrum, innerlijk stabiel en is met „hemel en aarde“ verbonden.

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen
·· In welke situatie ben ik uit mijn evenwicht geraakt?
·· Wat heb ik op dit moment nodig: meer doorzettingsvermogen en enthousiasme (vuur), meer volharding en geduld (aarde), meer duidelijkheid en spontaniteit (lucht) of meer beweeglijkheid en gevoel (water)?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen essence
De Elementen-Balans is een mix bestaande uit Vuur, Water, Aarde, Lucht en Boom essences. Omdat ze naast het energiesysteem ook vertrekken in harmonie brengt, kan ze gebruikt worden om de energie in de ruimtes te verbeteren (Feng Shui-essence). Daarvoor wordt de essence puur of verdund met water, dagelijks, wekelijks of naar behoefte in de ruimte verneveld. Ook wanneer je enkele druppels in een kamerfontein doet, breng je de energie in evenwicht. Bij gebruik in de aura helpt de essence belastende straling, of straling van een PC of televisie te regenereren. Vaak helpt deze essence ook wanneer men zich ontstemt voelt. Ook dan de essence in de aura vernevelen. Ze werkt ook weldadig en harmoniserend als toevoeging in het bad, of bij het douchen (in de douche-gel). Zij is behulpzaam tijdens besprekingen en conferenties, zij harmoniseert de energie van de deelnemers en bevordert constructieve samenwerking.

Oefening bij het thema
Leg je wijsvinger op het punt onder het midden van de neus, boven de lippen, in het bovenste derde deel van de plooi en laat de vinger daar een poosje rusten, of masseer dit punt licht. Ter ondersteuning kun je Elementen Balans opbrengen. Dit punt harmoniseert de hersens en versterkt de concentratie.

Ingredienten
Aqua (water), wijngeest ethanol (ethylacohol)

Gebruik
Op huid, aura en chakra, alsook als bad en massagetoevoeging.
Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Lichtwesen
650725

Datasheet

Merk
Lichtwesen
Inhoud
30ml

Specifieke referenties

EAN-code
4032431006081
Nieuw
chat Reviews (0)
Er zijn geen reviews.
Laden..