Lichtwesen

Hilarion olie 16

30ml

€ 26,99
Op voorraad

LichtWesen® Nummer 16: Je plek vinden - HILARION

LichtWesen® Nummer 16: Je plek vinden - HILARION

Samenvatting
·· Je ruimte vinden en je plaats innemen
·· Je eigen grootte en uniek zijn aanvaarden
·· Verbinding met het Hoger Bewustzijn
·· Inzicht in het Hoger Plan
·· Diepe meditatie

De kracht van de Opgestegen Meester Hilarion
brengt ons in overeenstemming met de Kosmische Wet, de Universele Waarheid. Wij hebben inzicht in onze plaats, onze weg en onze opdracht in het Kosmisch Plan en het aardse leven. Wij krijgen inzicht in hogere wetmatigheden. Hilarion ondersteunt ook pioniers die iets nieuws op de aarde brengen. Zij worden vaak door hun omgeving uitgelachen, afgewezen of buitengesloten.
Door de Hilarion energie valt het hun iets lichter de weg te gaan wanneer ze de samenhang kennen. In meditatie met Hilarion voelen wij de overeenstemming met het Zijn. Om het even of wij ons op de juiste plek voelen of ontevreden zijn, wij zijn steeds in liefde, steeds deel van het geheel.

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen
·· Voel ik mij op mijn plek en met mijn opgave prettig?
·· Wat ontbreekt er om mijzelf in overeenstemming met het Zijn te voelen?
·· Wat hindert mij, mijn ware grootte, mijn schoonheid en uniciteit te aanvaarden?
·· Waar roept mijn hart mij naartoe?

Aanvullende aanwijzing betreffende deze LichtWesen Essence
Zeer aanbevolen voor diepe meditatie.

Oefening bij het thema
Stel je voor dat je aan een meer staat, dat in een weids, onberoerd landschap ligt, ver van steden en dorpen. Het water van het meer is kristalhelder en licht op in de zon. Aan de oever van het meer vind je een roeiboot, waar je in stapt. Met deze boot kun je nu die plaats op het meer vinden die voor jou passend is en van waar uit je die blik op het landschap kunt werpen die je nu nodig hebt. Wanneer je op deze plek bent aangekomen, richt je je bewustzijn ook op het gebied onder het wateroppervlak. Misschien is daar een geschenk voor je. Daarna kun je je bewustzijn op
het deel van de hemel richten, dat zich boven je bevindt. Breid dan je bewustzijn uit, zodat het het deel van de hemel, het meeroppervlak en het gebied onder water omvat, en sta het de kracht van Hilarion toe, dat jouw hart zich met de kracht van hemel en aarde verbindt en dat deze verbinding wordt gestabiliseerd. Richt tenslotte je aandacht weer op de boot, vaar met de boot naar de oever en keer terug in het hier en nu.

Ingredienten
Prunus dulcis (almond), Sesamum indicum (sesame), Helianthus annuus (sunflower) oil, Aroma (etherische olie), Tocopherol (vitamine E), en als bestanddeel van natuurlijke etherische olie linalool, limonene, geraniol

Gebruik
Op huid, aura en chakra, alsook als bad en massagetoevoeging.

Lichtwesen
Lichtwesen
Hilarion olie 16
4032431000164
30ml
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Lichtwesen
Hilarion olie 16 30ml

€ 26,99