• -€ 3,00

Kamakura tinctuur 10

€ 3,00 korting
€ 23,99 € 26,99
Inclusief belasting
LichtWesen® Nummer 10. Daadkracht – KAMAKURA
  • Merk: Lichtwesen
  • Inhoud: 30ml
  • EAN: 4032431000607

check Op voorraad: minder dan 10 stuks beschikbaar

LichtWesen® Nummer 10. Daadkracht – KAMAKURA

Samenvatting
·· Doelgericht handelen
·· (Uitgestelde-) projecten afmaken
·· Onderscheid maken tussen wat wel en niet belangrijk is
·· Visioenen omzetten
·· Vreugde beleven in het doen (handelen)
·· Vanuit het „niet -handelen“ handelen, vanuit een toestand van innerlijke rust

De Opgestegen Meester Kamakura
geeft een kracht en helderheid als een Samurai, die volledig gecentreerd en geconcentreerd met precies de juiste kracht en met de juiste snelheid zijn doel treft. Kamakura geeft ons de kracht doelgericht te handelen, het nodige te doen. In plaats van je te versnipperen, wordt precies dat gedaan wat nu belangrijk is, met een innerlijke rust en kalmte. De innerlijke weerstand, de „als en ja maar...“, die ons tot dusver gehinderd hebben, verstommen en verliezen hun kracht. Daarbij hoeven het niet altijd belangrijke handelingen of doorslaggevende stappen te zijn die we voor ons uit geschoven hebben. Ook bij het besluit, nu eindelijk eens op te ruimen, de was te strijken of de afgesproken boodschap te doen, helpt Kamakura. Wanneer men dan begonnen is, verloopt het werk sneller en gemakkelijker dan men verwacht had, alsof je extra krachtbronnen hebt aangeboord. Er ontstaat plezier in het doen en het bewegen. Wanneer wij duidelijke visioenen hebben, weten wat er te doen staat, geeft Kamakura de kracht om te beginnen.

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen
·· Wat schuif ik voor mij uit, wat wil ik afhandelen?
·· Wat is op dit moment belangrijk om te doen? Wat wil ik afsluiten?
·· Met welke bezigheden ben ik mijzelf aan het versnipperen?
·· Wat vreet mijn tijd, zonder dat het iets opbrengt of plezier geeft?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen essence
is probaat gebleken in situaties, waarin men veel te doen heeft. Dan kan ze aanvullend worden opgebracht op het derde oog of het voorhoofd. De essence is energieopwekkend en kan daarom beter niet voor het slapen gaan gebruikt wordt. De Essence helpt ook om in een andere tijdzone komen, bijvoorbeeld bij vliegreizen; op de plaats van bestemming dan één druppeltje van de Essence op het derde oog aanbrengen. 

Oefening bij het thema
Ga rechtop staan met losjes gebogen knieën, de voeten op ongeveer schouderbreedte uit elkaar. De armen hangen los naast je lichaam, het hoofd staat rechtop de schouders. Adem een paar maal diep in vanuit je buik. Nodig nu de energie van Kamakura uit. Ter ondersteuning kun je de essence opbrengen. Stel je voor dat je een boog in je hand houdt. De boog licht losjes in je hand en voor je geestesoog verschijnt een doelschijf met een zwart centrum. Precies in dit centrum wil jij een pijl schieten. Hef nu je hand met de imaginaire boog, neem een imaginaire pijl uit de koker, die op je rug hangt en leg de pijl in de boog. Span de boog, richt je precies op het doel, span de boog nog een keer en schiet de pijl precies in het midden van de doelschijf. Laat dan de boog weer ontspannen en laat de arm met de boog weer los naast je lichaam zakken. Vraag de kracht van Kamakura, om dit doelgerichte handelen van uit rust zich in jou te laten manifesteren.

Ingredienten
Aqua (water), wijngeest ethanol (ethylacohol)

Gebruik
Op huid, aura en chakra, alsook als bad en massagetoevoeging.

Lichtwesen
627330

Datasheet

Merk
Lichtwesen
Inhoud
30ml

Specifieke referenties

EAN-code
4032431000607
Nieuw
chat Reviews (0)
Er zijn geen reviews.
Laden..