Lichtwesen

Maha chohan tinctuur 1

30ml

€ 26,99
€ 23,28
Op voorraad

LichtWesen® Nummer 1: Innerlijke Wijsheid – MAHA CHOHAN 

LichtWesen® Nummer 1: Innerlijke Wijsheid – MAHA CHOHAN 

Samenvatting
·· In je eigen centrum blijven
·· Je eigen grenzen stellen
·· Medeleven, zonder je te verliezen in de situatie en de gevoelens van andere mensen
·· Standpunten verlaten en vanuit een hoger perspectief bekijken

De kracht van de Opgestegen Meester Maha Chohan
helpt de deur naar innerlijke wijsheid te openen en innerlijk een stap terug te zetten. Ook in moeilijke situaties lukt het, bij jezelf te blijven en jezelf of de situatie vanuit een hoger perspectief te bekijken. Het is eenvoudiger om de kracht vanuit innerlijke wijsheid en intuïtie te gebruiken, in het bijzonder bij spanningsvolle situaties zoals stress, overbelasting, geldgebrek of relatieproblemen. Ervaringen, kennis en gedragingen, kunnen in een nieuw kader geplaatst worden. Deze kracht helpt gevoelige mensen, die zich snel afstemmen op anderen of stemmingen in ruimtes (kameleoneffect), zich niet te verliezen in andere mensen, situaties of gevoelens, maar in contact met zichzelf en de eigen wensen, behoeften en gevoelens te blijven. Zij ondersteunt therapeuten, adviseurs, leidinggevenden en helpt in ieder gesprek het overzicht te behouden, de rode draad te volgen en verbanden te herkennen.

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen
·· Wat is in deze situatie mijn doel / wens?
·· In welke situatie heb ik het overzicht verloren?
·· Bij welke mensen vind ik het moeilijk om bij mijzelf te blijven?
·· Bij wie heb ik de verantwoording weggehaald, voor wie los ik opdrachten en uitdagingen op, in plaats van hen daarin te begeleiden en hen daarin te laten groeien?
·· In welke situatie zit ik gevangen in gevoelens, denkbeelden of zelfbeelden?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen essence
De essence helpt de gave van gevoeligheid te versterken. Het lukt beter je te verplaatsen in anderen, bijvoorbeeld aan te voelen wat er aan de hand is, en tegelijkertijd verbonden te blijven met de Innerlijke Wijsheid en de benodigde afstand te behouden. Zij is ook bijzonder behulpzaam op dagen of bij situaties, waarin men zich in beslag genomen voelt, de eigen gevoelens niet helder zijn of de wijsheid ontbreekt. 

Oefening bij het thema
Ga losjes rechtop staan, de knieën licht gebogen, de voeten op ongeveer schouderbreedte uit elkaar. Adem enkele keren diep in. Stel je nu voor dat je door nevel omgeven bent. Voor je stijgt de grond wat, en je weet, dat je voor een berg staat, waarvan de top tot in de nevel reikt. Begin nu de berg te bestijgen- je kunt daarbij je benen bewegen alsof je de berg bestijgt. Hoe hoger je komt, deste lichter wordt de nevel, tot je uiteindelijk door het wolkendek heen gaat en een heldere blik kunt werpen op de wijde blauwe hemel. Adem enkele malen de helderheid van de lucht in en vraag de energie van Maha Chohan, de helderheid in jou te stabiliseren.

Ingredienten
Aqua (water), wijngeest ethanol (ethylacohol)

Gebruik
Op huid, aura en chakra, alsook als bad en massagetoevoeging.

Lichtwesen
Lichtwesen
Maha chohan tinctuur 1
4032431000515
30ml
chat Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Lichtwesen
Maha chohan tinctuur 1 30ml

€ 26,99 € 23,28