• -€ 21,14

Water kogel 36

€ 21,14 korting
€ 168,85 € 189,99
Inclusief belasting
LichtWesen Nummer 36. Beweeglijkheid – WATER

check Op voorraad: minder dan 10 stuks beschikbaar

LichtWesen Nummer 36. Beweeglijkheid – WATER

Samenvatting
·· Stromen
·· Zich niet verliezen
·· Het doel bereiken
·· Gevoelens
·· In het NU zijn
·· Uithoudingsvermogen

De kracht van Aarde engel WATER helpt ons met het leven mee te stromen. Zoals het water, vinden wij de gemakkelijkste weg om ons doel te bereiken. Wij vinden de weg en bereiken het doel, ook wanneer wij nog niet weten hoe dat doel eruit ziet. De Aarde engel Water helpt om zich aan te passen aan verschillende situaties en zich te schikken, zonder onszelf te verliezen. Wij kunnen in het NU zijn en het eens zijn met wat er op dat moment gebeurt. Vastgelopen gevoelens kunnen weer gaan stromen. De engel geeft ons uithoudingsvermogen in het omgaan met  weerstanden en blokkades.

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen
·· Waar in mijn lichaam zit een blokkade; emotioneel, energetisch of als weefselvocht?
·· In welke situatie vind ik het moeilijk om mij aan te passen?
·· Wat voor gevoelens houd ik vast?
·· In welke situaties, waar in mijn lichaam, ben ik gespannen, verkrampt en / of ben ik bang om de controle te verliezen?

Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen essence
Enkele mensen gebruiken de essence om de kwaliteit van het water energetisch te verbeteren. Zij doen dan enkele druppels in het drinkwater of bevestigen een flesje Water essence aan de waterleiding. Zwembadbezitters berichten dat ook het water in het zwembad verbeterd is, nadat zij er een flesje Water essence in deden.

Oefening bij het thema
Ga losjes rechtop staan, de knieën licht gebogen, de voeten op ongeveer een schouderbreedte uit elkaar. Stel je nu voor, dat je in een zacht stromende rivier staat. Het water heeft een aangename temperatuur. Bespeur hoe het water om je heen stroomt en daarbij kleine, zachte kolkjes ontstaan. Wordt dan als een waterplant, die zich licht met het stromen van het water beweegt. Zonder inspanning wordt je zacht door de stroming bewogen. Sta je lichaam toe zich als de waterplant licht en vloeiend te bewegen. Je kunt je armen en handen tot delen van de plant laten worden, die met het water dansen. Vraag tenslotte de aarde engel Water de beweeglijkheid en het “meestromen” in jou te stabiliseren.

Samenstelling
Bergkristal

Gebruik
Aan collier om de nek dragen

Fabrikant
Lichtwesen AG
Pestalozzistrasse 1               
D-64319 PFUNGSTADT
Duitsland

Lichtwesen
627298

Datasheet

Merk
Lichtwesen
Inhoud
1st

Specifieke referenties

EAN-code
4032431001369
Nieuw
chat Reviews (0)
Er zijn geen reviews.
Laden..